Один тільки запах цих пиріжків чого вартий! Про смак й говорити не варто. А приготувати їх, виявляється, зовсім просто, якщо слідувати рецепту відомої кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової, яка раніше радила приготувати смачні сосиски в тісті, передають Патріоти України.
-- Підготуємо потрібні інгредієнти і замісимо тісто, -- каже Елла Іванова. — Думаю, цей рецепт вам сподобається, і ви будете використовувати його не раз. Пиріжки — це ситно і смачно!
Смажені пиріжки з капустою
Тісто
- 250 г борошна
- 1 жовток
- 125 г кефіру
- 40 г сметани
- 1 чайна ложка цукру
- Сіль, сода і розпушувач (по дрібці — приблизно по 1 г).
- 1 столова ложка олії
Начинка може бути будь-якою. Наприклад, квашена капуста або картопляне пюре.
Для тіста беремо всі інгредієнти кімнатної температури. З'єднуємо та замішуємо м'яке тісто. Загортаємо в плівку на 15 хвилин.
Далі формуємо пиріжки. Смажимо у фритюрі.
І смачного!
Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...