Один тільки запах цих пиріжків чого вартий! Про смак й говорити не варто. А приготувати їх, виявляється, зовсім просто, якщо слідувати рецепту відомої кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової, яка раніше радила приготувати смачні сосиски в тісті, передають Патріоти України.
-- Підготуємо потрібні інгредієнти і замісимо тісто, -- каже Елла Іванова. — Думаю, цей рецепт вам сподобається, і ви будете використовувати його не раз. Пиріжки — це ситно і смачно!
Смажені пиріжки з капустою
Тісто
- 250 г борошна
- 1 жовток
- 125 г кефіру
- 40 г сметани
- 1 чайна ложка цукру
- Сіль, сода і розпушувач (по дрібці — приблизно по 1 г).
- 1 столова ложка олії
Начинка може бути будь-якою. Наприклад, квашена капуста або картопляне пюре.
Для тіста беремо всі інгредієнти кімнатної температури. З'єднуємо та замішуємо м'яке тісто. Загортаємо в плівку на 15 хвилин.
Далі формуємо пиріжки. Смажимо у фритюрі.
І смачного!
У класичній кулінарній традиції, зокрема в рецептурах, відображених у виданнях, як, наприклад, "Книга про смачну і здорову їжу" 1952 року, існував, здавалося б, незвичний прийом - вершкове або рослинне масло додавали не в готову кашу, а безпосередньо в...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї досі існує багато міфів, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Насправді помірне споживання кави не призводить до зневоднення. Кофеїн має сечогінний ефект лише при дуже великих...