Відбивні - найпопулярніша м'ясна страва, яку готують переважно зі свинини чи курячого філе. Найсмачніші відбивні виходять у клярі, передають Патріоти України.
Готується кляр, як правило, з яєць та борошна, але можна зробити і більш пікантну паніровку. Записуйте рецепт, і порадуйте своїх близьких на обід або вечерю хрусткими курячими відбивними.
Інгредієнти:
Філе поріжте на частини. Відбийте м'ясо під плівкою, як завжди на відбивні. Яйця збийте виделкою до однорідності та додайте часник.
Окремо змішайте борошно із щіпкою солі, перцем та паприкою. Потім в окремій тарілці змішайте панірувальні сухарі, зелень та пармезан. Це і буде наша паніровка.
Починаємо смажити відбивні. Філе спочатку обваляйте у борошні, потім – у яйцях, а наостанок – у сухарях. Викладіть відбивні на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні до готовності з обох боків. Смачного!
Корисні та смачні котлети вийдуть із морської риби, якщо їх приготувати разом з овочевими інгредієнтами. Навіть пісна риба у таких котлетах буде соковитою, передають Патріоти України. Для їх приготування необхідні такі інгредієнти:. Філе риби без кісоч...
Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. На сковороді розі...