Млинці випікають в багатьох країнах. Пропонуємо сьогодні відвідати Францію. А млинці в ній випікають на славу — смачні та дуже ніжні. А ще вони з секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.
Потрібні такі продукти:
Борошно треба просіяти, щоб воно збагатилося киснем. Змішайте з молоком, цукром, водою, яйцями та маслом. А тепер французький секрет — 2 ч.л. апельсинового соку та цедра 1 ч.л. Дрібку солі ще треба. Поставте тісто в холодильник на 20 хвилин.
Млинці можна подавати з сиропом на апельсиновому лікері. Якщо ви такий захочете приготувати, тоді потрібно в сотейник покласти 300 г масла, 2 ст.л. цукру та 100 мл апельсинового лікеру. Розтопіть, проваріть хвилину. Подавайте до столу в соуснику.
Смачного!
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...