Це така смакота! Святковий м'ясний рулет на Новий рік - готується 10 хвилин

Найпростішазакуска, яку можна дуже швидко зробити до святкового столу - це рулетики. Для них можна обрати будь-які компоненти улюблені компоненти і просто загорнути. Як варіант – балик, а також сирна намазка з часником. Виходить надзвичайно смачно, передають Патріоти України.

Ідея приготування елементарного м'ясного рулету на святковий стіл опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком kristy_cookery в Instagram.Інгредієнти:

  • 8-10 слайсів балика;
  • 1 плавлений сирок;
  • 1 велике варене яйце;
  • 1 зубчик часника;
  • 2 ст.л майонеза, грецького йогурта або сметани;
  • зелена цибулька

Спосіб приготування:

1. Натираємо на тертку сирок та варене яйце, додаємо часник (подрібнений через часникодавку) і заправляємо майонезом (йогуртом, сметаною).

2. Дошку застеляємо харчовою плівкою або фольгою, робимо килимок з балика, викладаємо начинку, всередину цибульку і закручуємо в рулетик.

3. На годину ставимо в холодильник.

4. Нарізаємо гострим ножем.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...