Це така смакота! Святковий м'ясний рулет на Новий рік - готується 10 хвилин

Найпростішазакуска, яку можна дуже швидко зробити до святкового столу - це рулетики. Для них можна обрати будь-які компоненти улюблені компоненти і просто загорнути. Як варіант – балик, а також сирна намазка з часником. Виходить надзвичайно смачно, передають Патріоти України.

Ідея приготування елементарного м'ясного рулету на святковий стіл опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком kristy_cookery в Instagram.Інгредієнти:

  • 8-10 слайсів балика;
  • 1 плавлений сирок;
  • 1 велике варене яйце;
  • 1 зубчик часника;
  • 2 ст.л майонеза, грецького йогурта або сметани;
  • зелена цибулька

Спосіб приготування:

1. Натираємо на тертку сирок та варене яйце, додаємо часник (подрібнений через часникодавку) і заправляємо майонезом (йогуртом, сметаною).

2. Дошку застеляємо харчовою плівкою або фольгою, робимо килимок з балика, викладаємо начинку, всередину цибульку і закручуємо в рулетик.

3. На годину ставимо в холодильник.

4. Нарізаємо гострим ножем.

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...