Це така смакота! Виявляється, вдома можна дуже просто приготувати пиріжки як у "МакДональдзі" - діти будуть у захваті

Нерідко той, хто спробував пиріжок у "МакДональдз" задається питанням: як же його роблять, як кладуть джем всередину? Дійсно, якщо спробувати покласти всередину тіста варення або джем, швидше за все, нічого не вийде, адже вся начинка швидко розтікається і загорнути її в тісто практично неможливо, зазначають Патріоти України. Може закачати начинку в пиріжок шприцом? Це може спрацювати, але все ж є один простіший спосіб.

Інгредієнти:

  • борошно — 300 г;
  • олія рослинна — 2 ст. л. та ще для смаження;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • окріп — 180 гр;
  • джем або варення для начинки — 300-350 г;

Приготування:

Вся хитрість полягає в тому, щоб попередньо заморозити начинку для пиріжків, тобто джем або варення. Викладаємо його в пакет, формуємо з джему "ковбаску" і прибираємо її в морозильну камеру.

Поки начинка твердне, підготуємо заварне тісто для пиріжків. Для цього в борошно вливаємо окріп, перемішуємо, додаємо сіль і будь-яку рослинну олію, перемішуємо. Коли тісто охолоне до терпимої для рук температури, замішуємо його. У вас повинно вийти еластичне, але разом з тим ніжне тісто, яке не липне до рук. Підкочуємо його в кулю і накриваємо плівкою до початку ліплення.

Коли начинка досить замерзла, наливаємо необхідну кількість олії в глибоку сковороду, повинен вийти напівфритюр, ставимо сковороду на плиту розігріватися, бо працювати далі потрібно швидко.

Потім розгортаємо тісто, розрізаємо його на смуги шириною приблизно з долоню. Потім дістаємо з морозилки замерзлу до цього часу ковбаску з джему, розрізаємо її і викладаємо начинку на смужки тіста. Верх заліплюємо, а потім розрізаємо на окремі пиріжки.

Якщо є бажання можна зробити краї пиріжків хвилястими як в МакДональдзі, наприклад, за допомогою ножа для піци. Підготовлені пиріжки відправляємо в сковороду з розігрітою олією, обсмажуємо буквально по кілька секунд на кожній стороні до золотистого кольору. Готово, смачного! А нижче ви можете подивитися відео про те, як приготувати такі пиріжки як в МакДональдзі з замороженим джемом або варенням.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...