Нерідко той, хто спробував пиріжок у "МакДональдз" задається питанням: як же його роблять, як кладуть джем всередину? Дійсно, якщо спробувати покласти всередину тіста варення або джем, швидше за все, нічого не вийде, адже вся начинка швидко розтікається і загорнути її в тісто практично неможливо, зазначають Патріоти України. Може закачати начинку в пиріжок шприцом? Це може спрацювати, але все ж є один простіший спосіб.
Інгредієнти:
Приготування:
Вся хитрість полягає в тому, щоб попередньо заморозити начинку для пиріжків, тобто джем або варення. Викладаємо його в пакет, формуємо з джему "ковбаску" і прибираємо її в морозильну камеру.
Поки начинка твердне, підготуємо заварне тісто для пиріжків. Для цього в борошно вливаємо окріп, перемішуємо, додаємо сіль і будь-яку рослинну олію, перемішуємо. Коли тісто охолоне до терпимої для рук температури, замішуємо його. У вас повинно вийти еластичне, але разом з тим ніжне тісто, яке не липне до рук. Підкочуємо його в кулю і накриваємо плівкою до початку ліплення.
Коли начинка досить замерзла, наливаємо необхідну кількість олії в глибоку сковороду, повинен вийти напівфритюр, ставимо сковороду на плиту розігріватися, бо працювати далі потрібно швидко.
Потім розгортаємо тісто, розрізаємо його на смуги шириною приблизно з долоню. Потім дістаємо з морозилки замерзлу до цього часу ковбаску з джему, розрізаємо її і викладаємо начинку на смужки тіста. Верх заліплюємо, а потім розрізаємо на окремі пиріжки.
Якщо є бажання можна зробити краї пиріжків хвилястими як в МакДональдзі, наприклад, за допомогою ножа для піци. Підготовлені пиріжки відправляємо в сковороду з розігрітою олією, обсмажуємо буквально по кілька секунд на кожній стороні до золотистого кольору. Готово, смачного! А нижче ви можете подивитися відео про те, як приготувати такі пиріжки як в МакДональдзі з замороженим джемом або варенням.
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...
Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...