Сьогодні хочемо поділиться рецептом золотистої картоплі в духовці в гірчичному соусі. Картопля виходить такою ароматною, що втриматися складно, щоб її не спробувати, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Для соусу:
І так приступаємо. Картоплю 5 -6 середніх бульб, очистимо і розріжемо на часточки. Кладемо в каструлю, заливаємо водою, підсолюємо і ставимо на вогонь. З моменту закипання варимо хвилини 3 і знімаємо з вогню, воду зливаємо.
Картопля не потрібно доводити до готовності, інакше вона може втратити форму. Кладемо в миску і відставити убік, і займемося приготування гірчичного соусу. У миску вливаємо 3 ст.л. олії, додаємо трохи солі, чорний перець, додаємо орегано 1 ч.л., 2 зубчики часнику пропустимо через прес.
Тепер додаємо гірчицю 5 ч.л. Гірчицю я беру для такої картоплі не гостру, а пікантно солодку, підходить просто ідеально, можна взяти французьку гірчицю. Все добре перемішати. Додаємо соус в гірчицю і перемішуємо. Залишаємо на хвилин 20-30 промаринуватися.
Якщо немає часу, можна відразу приступати до приготування. Тепер кладемо на деко в один шар, щоб картопля лежала на відстань одна від одної. Ставимо в духовку і запікаємо до золотистого кольору, при температурі 200 градусів хвилин 30 або орієнтуйтеся по своїй духовці. Картоплю дістаємо і гаряченькою подаємо до столу. Дуже смачно рекомендую.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...