Сучасне промислове виробництво хліба спрямовано зниження собівартості товару і збільшення обсягів своєї продукції. При цьому страждає якість хлібобулочних виробів, вони часто стають небезпечними для здоров'я, передають Патріоти України.
Якщо порівнювати сучасний хліб з тим, який вживали наші пращури, то виявляється, що випічка наших бабусь не містила настільки високого відсотка глютена – клейковини.
Високий вміст рослинної клейковини подразнює всю систему травлення в організмі людини. Це провокує застій жовчі та утворення каменів у жовчному міхурі, утворення поліпів на внутрішніх стінках кишечника. Сучасні хлібобулочні вироби, які щодня з'являються на полицях магазинів, викликають проблеми із підшлунковою залозою, здуття та газоутворення.При регулярному вживанні хліба з високим вмістом глютену та цукру в їжу виникають проблеми зі шкірою, акне. Рівень глюкози в крові різко підвищується, що може призвести до інсулінорезистентності та серцево-судинних захворювань.
Щоб захистити здоров'я, лікарі рекомендують пекти хліб та іншу випічку в домашніх умовах, використовуючи борошно з додаванням висівок, горіхів та насіння злаків.
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...