Це варто знати! Які інгредієнти можна додавати виключно наприкінці приготування супу


Приготування перших страв має певний алгоритм. Якщо його дотримуватися смак буде на висоті. Деякі інгредієнти мають потенційну можливість зіпсувати його, якщо їх покласти в неправильний момент, передають Патріоти України.

Подробиці

Деякі компоненти можна додавати виключно наприкінці приготування. Буквально за кілька хвилин до приготування. На першому місці креветки, мідії, кальмари. При тривалому знаходженні в гарячій рідині вони стають гумовими на смак.

Деякі супи заправляють сметаною або йогуртом. Якщо ці продукти закласти на самому початку, вони згорнуться. В результаті в бульйоні будуть плавати пластівці.

Сирні супи також мають свою особливість. Це доповнення для смаку та консистенції вводять наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир в супі — не найкраще видовище.

Іноді в суп вводять яйця. Вони гарно плавають пластівцями, але це взагалі за хвилину до виключення каструлі роблять. Довго варене яйце в супі зробить його гумовим. Ось і всі рекомендації. Нехай у вас буде найсмачніший та найвдаліший обід та суп.

Джерело: ПростоВей

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...