Це варто знати! Які інгредієнти можна додавати виключно наприкінці приготування супу


Приготування перших страв має певний алгоритм. Якщо його дотримуватися смак буде на висоті. Деякі інгредієнти мають потенційну можливість зіпсувати його, якщо їх покласти в неправильний момент, передають Патріоти України.

Подробиці

Деякі компоненти можна додавати виключно наприкінці приготування. Буквально за кілька хвилин до приготування. На першому місці креветки, мідії, кальмари. При тривалому знаходженні в гарячій рідині вони стають гумовими на смак.

Деякі супи заправляють сметаною або йогуртом. Якщо ці продукти закласти на самому початку, вони згорнуться. В результаті в бульйоні будуть плавати пластівці.

Сирні супи також мають свою особливість. Це доповнення для смаку та консистенції вводять наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир в супі — не найкраще видовище.

Іноді в суп вводять яйця. Вони гарно плавають пластівцями, але це взагалі за хвилину до виключення каструлі роблять. Довго варене яйце в супі зробить його гумовим. Ось і всі рекомендації. Нехай у вас буде найсмачніший та найвдаліший обід та суп.

Джерело: ПростоВей

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

Господиням на замітку! Як правильно варити горох і що додати у воду, щоб він швидко розварився і був м'яким

неділя, 23 листопад 2025, 18:45

Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...