Це здивує багатьох! Навіщо додавати в картоплю під час варіння пиво

Ці кулінарні трюки допоможуть зварити смачну картоплю навіть без додавання вершкового масла, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Традиційно під час приготування картоплі додається вершкове масло, це робить страву насиченою, ароматною та ніжною. Однак професійні кухарі вважають, що смачну картоплю можна приготувати без вершкового масла. Розповідаємо, що можна додавати у воду під час варіння картоплі.

Як приготувати смачну варену картоплю без вершкового масла: 3 найкращі способи

  • Цибуля. Зварена таким способом картопля виходить ароматною і надзвичайно смачною. Треба почистити цибулину середнього розміру і розрізати навпіл. Додайте овоч у воду, коли вона закипить, а після готовності картоплі просто викиньте її. Таку картоплю можна варити для приготування салатів, запікання чи інших страв.
  • Пиво. Якщо ви готуєте гарнір до м’яса, обов’язково додайте у воду трохи темного пива. Воно надасть картоплі насиченого смаку. Таку картоплю можна подавати з томатами, лимонним соком чи зі сметаною.
  • Прянощі. Спеції надають вареній картоплі витонченого аромату та приємного смаку. Однак цей овоч любить не всі прянощі. Якщо хочете отримати найсмачнішу страву, додавайте у воду під час варіння картоплі кмин, попередньо трохи обсмаживши насіння. Також ще можна використовувати імбир та коріандр.

ТОП-4 поради, як зберегти вітаміни в процесі приготування їжі

середа, 8 січень 2025, 12:00

Сьогодні багато хто намагається спрощувати процес приготування їжі, через що втрачається частина корисних та поживних речовин, передають Патріоти України. Врахуйте кілька порад, які допоможуть зберегти вітаміни під час приготування. 1.Замочування овочі...

А ви це знали? Для чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет

середа, 8 січень 2025, 11:12

А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за...