Якщо ви забули захопити в магазині свіжий буханець хліба, а вдома залишилися лише черстві скибки, не поспішайте знову вирушати за покупками, передають Патріоти України.
Багато господинь користуються мікрохвильовою піччю для того, щоб повернути хліб до життя. Проте кухні обладнані необхідною для цього процесу побутовою технікою далеко не у всіх.
І це не привід засмучуватися, адже реанімувати батон або булку можна без допомоги мікрохвильової печі.
Для цього поставте на газ невелику каструльку, яку на висоту приблизно в два сантиметри слід заповнити водою. Доведіть рідину до кипіння – на її поверхні з’являться вируючі бульбашки, а з каструлі повалить пару. Коли вода досягла такого стану, зніміть каструлю з вогню та розмістіть на ній металеве сито або друшляк. У нього покладіть черствий хліб і закрийте цю споруду кришкою.
Через дві хвилини на вашому столі з’явиться найсмачніший апетитний хліб.
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...