До сезону шашликів треба готуватись заздалегідь. Пропонуємо вам допомогу у виборі маринаду для свинини. Шашлик вийде таким, що всі будуть називати вас гуру з його приготування. Не кажіть, що ви не встигли його записати, коли настане тепла весна та літо, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Змішайте майонез із сметаною. Намастіть м’ясо. Воно має бути покрито з усіх сторін. В ємність покладіть подрібнений часник, орегано, зелень, спеції, цибулю. Все разом перемішайте. Соки та аромати, які будуть виділятись, наповнять м’ясо смаками та ароматами. Лишається тільки гарно посмажити шашлик. Смачного!
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...