Варити яйця легко, але ось очистити їх - іноді ціла боротьба. Багато хто погодиться: зняти шкарлупу буває важче, ніж зварити саме яйце. Проте є кілька простих прийомів, які допоможуть швидко й без зусиль очистити яйця - як варені всмятку, так і вкруту, передають Патріоти України.
Успіх очищення залежить від багатьох факторів: свіжості яєць, температури води, навіть посуду. Але якщо дотримуватись цих порад, чистити яйця стане набагато приємніше.
Копчена скумбрія - справжній делікатес для багатьох українців. Та не всі знають, що такий спосіб приготування може зробити корисну рибу небезпечною для здоров’я, передають Патріоти України. Риба загалом вважається одним із найцінніших продуктів у раціо...
За словами доктора Вільяма Лі, метаболізм не визначається народженням - він стабільний у віці 20–60 років і ним можна керувати. Правильні продукти можуть прискорити метаболізм і допомогти підтримувати здорову вагу. Ось 5 недооцінених продуктів, які рад...