Варити яйця легко, але ось очистити їх - іноді ціла боротьба. Багато хто погодиться: зняти шкарлупу буває важче, ніж зварити саме яйце. Проте є кілька простих прийомів, які допоможуть швидко й без зусиль очистити яйця - як варені всмятку, так і вкруту, передають Патріоти України.
Успіх очищення залежить від багатьох факторів: свіжості яєць, температури води, навіть посуду. Але якщо дотримуватись цих порад, чистити яйця стане набагато приємніше.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...