Цей розкішний пиріг ви можете приготувати вдома з мінімумом інгредієнтів. Для цього вам не потрібно борошно і масло. Він називається манник. Рецепт опублікований на сайті "Секрет смаку", передають Патріоти України.
Манну крупу насипте у велику миску і залийте кефіром кімнатної температури. Перемішайте і залиште хвилин на 30, щоб манка набухла. Потім вбийте яйця, додайте цукор і розтоплене не гаряче вершкове масло. Ізюм поставте набухати в гарячій воді. Банани очистіть від шкірки і наріжте кружечками.
Візьміть силіконову форму змастіть її маслом і присипте трохи манкою, щоб потім пиріг добре вийшов з форми. Вилийте туди суміш манки з кефіром, бананами і родзинками.
Манник з бананами випікати 45-50 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів (до красивого золотистого кольору). Коли буде готовий посипте його цукровою пудрою! Смачного!
Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на жаль, навіть із гарного фаршу...
Кількість черешні, яку можна безпечно їсти на день, залежить від стану здоров’я, віку, рівня фізичної активності та індивідуальної реакції організму. Але загальні рекомендації виглядають так, передають Патріоти України. Черешню краще їсти між прийомами...