Цей розкішний пиріг ви можете приготувати вдома з мінімумом інгредієнтів. Для цього вам не потрібно борошно і масло. Він називається манник. Рецепт опублікований на сайті "Секрет смаку", передають Патріоти України.
Манну крупу насипте у велику миску і залийте кефіром кімнатної температури. Перемішайте і залиште хвилин на 30, щоб манка набухла. Потім вбийте яйця, додайте цукор і розтоплене не гаряче вершкове масло. Ізюм поставте набухати в гарячій воді. Банани очистіть від шкірки і наріжте кружечками.
Візьміть силіконову форму змастіть її маслом і присипте трохи манкою, щоб потім пиріг добре вийшов з форми. Вилийте туди суміш манки з кефіром, бананами і родзинками.
Манник з бананами випікати 45-50 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів (до красивого золотистого кольору). Коли буде готовий посипте його цукровою пудрою! Смачного!
Якщо ми купуємо готову солону рибу, то можемо зіткнутися переважно лише з однією проблемою – надлишок солі. Інші недоліки, як правило, відсутні. Однак багато господинь люблять солити рибу самі. Завдяки цьому можна надати потрібного відтінку смаку і виб...
Цю страву господині готують на будь-який випадок: і на святковий стіл, і до звичайного сімейного обіду чи вечері. Таку страву оцінять усі і навіть попросять добавки. Готується воно легко, а продукти найдоступніші, передають Патріоти України. Для маринаду: