
Осінній борщ має зігрівати і шлунок, і серденько. Особливим його роблять ароматні лісові гриби, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти на 20 порцій:
Приготування
З курки зняти шкіру та відварити бульйон з духмяним перцем, стеблом та коренем селери. Процідити, м’ясо зняти з кісток, порізати та повернути у бульйон, додати квасолю і поставити варити до готовності квасолі, потім додати капусту.
Буряк, та моркву почистити та порізати разом з паприкою на соломку, пасерувати на олії до гарного кольору і зменшення об'єму у два рази. Відкинути на друшляк, щоб прибрати зайву олію.
Цибулю обсмажити до золотавого кольору, додати гриби лисички або гливи і смажити, поки гриби не підрум'яняться. Додати у суміш грибів і цибулі підсмажені буряк та моркву, перетерту крізь сито журавлину та яблучний сік і протушкувати усе разом 10 хвилин, постійно помішуючи.
Додати тушковану суміш овочів та соку до бульйону з квасолею та капустою. Проварити 10 хвилин, потерти або подрібнити ножем часник, додати за смаком сіль та перець. Дати настоятись.
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...