
Осінній борщ має зігрівати і шлунок, і серденько. Особливим його роблять ароматні лісові гриби, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти на 20 порцій:
Приготування
З курки зняти шкіру та відварити бульйон з духмяним перцем, стеблом та коренем селери. Процідити, м’ясо зняти з кісток, порізати та повернути у бульйон, додати квасолю і поставити варити до готовності квасолі, потім додати капусту.
Буряк, та моркву почистити та порізати разом з паприкою на соломку, пасерувати на олії до гарного кольору і зменшення об'єму у два рази. Відкинути на друшляк, щоб прибрати зайву олію.
Цибулю обсмажити до золотавого кольору, додати гриби лисички або гливи і смажити, поки гриби не підрум'яняться. Додати у суміш грибів і цибулі підсмажені буряк та моркву, перетерту крізь сито журавлину та яблучний сік і протушкувати усе разом 10 хвилин, постійно помішуючи.
Додати тушковану суміш овочів та соку до бульйону з квасолею та капустою. Проварити 10 хвилин, потерти або подрібнити ножем часник, додати за смаком сіль та перець. Дати настоятись.
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...