Ці чебуреки вдаються завжди: спробуйте - і вже не відмовитесь він них ніколи

Дома можна готувати багато страв фаст-фуду, які так люблять діти, зокрема чизбургери. Кулінарка Оксана Копиняк поділилася рецептом чебуреків. Начинка, за її словами, вийде надзвичайно соковита, а тісто — тонесеньке, хрумке і буде не тріскатися при смаженні, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 400 г муки
  • 2 ст. ложки майонезу
  • 200 мл води теплої
  • 2 дрібки солі
  • 0,5 ч. ложки сухих дріжджів
  • На начинку перемелюємо м'ясо (близько 500 грамів), тремо сиру цибулю, додаємо сіль/перець до свого смаку і трішки молока (з молоком фарш стає надзвичайно ніжним і соковитим).

Приготування:

Майонез розвести у воді. Додати сіль, дріжджі, муку. Замісити легке тісто. Поставити на годину в тепле місце.

Далі ділимо тісто на частини (в господині виходить 15 великих). Кожну розкачуємо, накладаємо на одну половину начинку, накриваємо другою і виделкою защипаємо краї. Зверху кожен сформований чебурек проколюємо виделкою у 2−3 місцях. Смажимо на розігрітій олії по 2−3 хвилини з кожного боку.

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...

Не робіть так! ТОП-3 неочевидні помилки можуть зіпсувати смак котлет

четвер, 18 квітень 2024, 10:15

Якщо домашні знають про те, що господиня планує готувати котлети, всі готуються до дегустації неймовірно смачної страви. Однак її занадто легко зіпсувати, зробивши не очевидні помилки. У чому вони полягають, передають Патріоти України. Багато хто намаг...