Ці домашні цукерки тут же з'їдять дорослі і діти - максимум користі і смаку

Домашні натуральні цукерки завжди краще магазинних і фабричних, а якщо готувати їх не складно, тоді це взагалі знахідка. Ці цитрусові іриски приготовані за всіма законами ЗСЖ - ніякого цукру, масла і глютену, до того ж вони показані при анемії. Суцільні плюси! Їх рецептом поділитися нутриціолог Анна Нікольська, передають Патріоти України.

Цитрусові іриски з кокосом

Інгредієнт:

  • курага 19 штук (м'яка велика, по мірній склянці близько 300 мл)
  • сік грейпфрута 100 мл (3/4 грейпфрута)
  • мигдаль 150 мл по мірній склянці
  • кокосова стружка 3 ст. л.

Що робимо:

1. Вичавлюємо сік з грейпфрута і заливаємо їм промиту курагу, залишаємо на 1-3 години.

2. Перебиваємо цю суміш в пюре, найлегше це зробити за допомогою блендера.

3. Подрібнюємо мигдаль в борошно (найпростіше в кавомолці).

4. З'єднуємо пюре з кураги, мелений мигдаль і стружку, все ретельно вимішуємо.

5. Розкладаємо масу на деко або форму, ретельно вирівнюємо. Краще, якщо шар буде не більше 4-5 міліметрів, щоб іриски добре карамелізувалися.

6. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 180-200 градусів. Потім витягуємо, ріжемо на шматочки та відправляємо підсушуватися ще на 5 хвилин.

7. Даємо застигнути. Насолоджуємося!

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...