Домашні натуральні цукерки завжди краще магазинних і фабричних, а якщо готувати їх не складно, тоді це взагалі знахідка. Ці цитрусові іриски приготовані за всіма законами ЗСЖ - ніякого цукру, масла і глютену, до того ж вони показані при анемії. Суцільні плюси! Їх рецептом поділитися нутриціолог Анна Нікольська, передають Патріоти України.
Інгредієнт:
Що робимо:
1. Вичавлюємо сік з грейпфрута і заливаємо їм промиту курагу, залишаємо на 1-3 години.
2. Перебиваємо цю суміш в пюре, найлегше це зробити за допомогою блендера.
3. Подрібнюємо мигдаль в борошно (найпростіше в кавомолці).
4. З'єднуємо пюре з кураги, мелений мигдаль і стружку, все ретельно вимішуємо.
5. Розкладаємо масу на деко або форму, ретельно вирівнюємо. Краще, якщо шар буде не більше 4-5 міліметрів, щоб іриски добре карамелізувалися.
6. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 180-200 градусів. Потім витягуємо, ріжемо на шматочки та відправляємо підсушуватися ще на 5 хвилин.
7. Даємо застигнути. Насолоджуємося!
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...