Домашні натуральні цукерки завжди краще магазинних і фабричних, а якщо готувати їх не складно, тоді це взагалі знахідка. Ці цитрусові іриски приготовані за всіма законами ЗСЖ - ніякого цукру, масла і глютену, до того ж вони показані при анемії. Суцільні плюси! Їх рецептом поділитися нутриціолог Анна Нікольська, передають Патріоти України.
Інгредієнт:
Що робимо:
1. Вичавлюємо сік з грейпфрута і заливаємо їм промиту курагу, залишаємо на 1-3 години.
2. Перебиваємо цю суміш в пюре, найлегше це зробити за допомогою блендера.
3. Подрібнюємо мигдаль в борошно (найпростіше в кавомолці).
4. З'єднуємо пюре з кураги, мелений мигдаль і стружку, все ретельно вимішуємо.
5. Розкладаємо масу на деко або форму, ретельно вирівнюємо. Краще, якщо шар буде не більше 4-5 міліметрів, щоб іриски добре карамелізувалися.
6. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 180-200 градусів. Потім витягуємо, ріжемо на шматочки та відправляємо підсушуватися ще на 5 хвилин.
7. Даємо застигнути. Насолоджуємося!
Цей важливий крок часто упускають, через що результат виходить не таким, як очікували. Справжній секрет ідеального рису розкривається ще до того, як вода почне кипіти, передають Патріоти України. Причиною злипання є тонкий шар крохмалю на поверхні зере...
За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...