
Рецепт - класний! Котлети виходять дуже соковиті і ніжні. До того ж не треба особливо з ними возитися. Читайте рецепт - і все зрозумієте, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Кляр:
1. Натираю моркву на тертці.
2. Натираю картоплю.
3. Промиваю рис у воді. Варити його не потрібно, як і замочувати.

4. Використовую готовий яловичий фарш, його відправляю до інших продуктів.
5. Солю і перчу за смаком. Можна додати зіру.
6. Додаю 1 яйце.

7. Далі нарізаю зелену і ріпчасту цибулю.
8. У фарш видаліваю трохи часнику.
9. Перемішую і формую котлети.

Розмір котлет може бути будь-який. Можна орієнтуватися на те, як роблю я. Це оптимальне рішення, з’їв пару котлет з гарніром і наївся на півдня!
10. Обсмажую котлети на соняшниковій олії, вмочуючи в кляр.

Для кляру змішую: молоко, сіль і яйця + 100 гр. муки.

11. Спочатку вмочую котлету в борошно, потім в кляр і смажу з двох сторін.

12. Перекладаю на деко підсмажені, але не готові до кінця котлетки.

13. Запікаю при 180 градусах близько 30 хвилин і подаю до столу.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...