Такі млинці з печінки виходять завжди і у всіх - весь секрет у вдалому тісті. А якщо звернути в них незвичайну начинку, то вийде дана смакота - хоч на свято подавай, зазначають Патріоти України.Для ніжних, соковитих млинців, які не рвуться знадобиться
Для начинки
Готувати тісто краще з двох видів печінки. В цьому випадку млинці вийдуть дуже смачними і ніжними. Складаємо печінку в блендер, перебиваємо до однорідності, солимо, перчимо.
Додаємо до печінки яйця, молоко, борошно. Замішуємо однорідне тісто. Воно виходить досить рідким, так і повинно бути – завдяки цьому млинці будуть ніжними і еластичними.
Смажимо млинці на сковороді, змащеній олією, з двох сторін до золотистого відтінку. Складаємо стопкою один на одного.

Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями, морква тремо на тертці. На соняшниковій олії смажимо цибулю до м’якості і прозорості.
До м’якої цибулі додаємо моркву. Готуємо приблизно 5-7 хвилин, до м’якості моркви. Солимо, перчимо, додаємо сметану, перемішуємо і відключаємо вогонь.
Яйця подрібнюємо на дрібній тертці. Додаємо до них майонез, сіль і, за бажанням, перець і пропущений через прес часник.

Всю поверхню млинця змащуємо яєчним намазуванням. На краєчок викладаємо овочеву начинку, звертаємо в рулетик. Вчиняємо так з усіма млинцями, яких виходить 15-16 штук.

Розрізаємо кожен млинець навпіл, і подаємо до столу. Така смакота добра як в теплом, так і в холодному вигляді.

Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...