Для ніжних, соковитих млинців, які не рвуться знадобиться
Для начинки
Готувати тісто краще з двох видів печінки. В цьому випадку млинці вийдуть дуже смачними і ніжними. Складаємо печінку в блендер, перебиваємо до однорідності, солимо, перчимо.
Додаємо до печінки яйця, молоко, борошно. Замішуємо однорідне тісто. Воно виходить досить рідким, так і повинно бути – завдяки цьому млинці будуть ніжними і еластичними.
Смажимо млинці на сковороді, змащеній олією, з двох сторін до золотистого відтінку. Складаємо стопкою один на одного.
Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями, морква тремо на тертці. На соняшниковій олії смажимо цибулю до м’якості і прозорості.
До м’якої цибулі додаємо моркву. Готуємо приблизно 5-7 хвилин, до м’якості моркви. Солимо, перчимо, додаємо сметану, перемішуємо і відключаємо вогонь.
Яйця подрібнюємо на дрібній тертці. Додаємо до них майонез, сіль і, за бажанням, перець і пропущений через прес часник.
Всю поверхню млинця змащуємо яєчним намазуванням. На краєчок викладаємо овочеву начинку, звертаємо в рулетик. Вчиняємо так з усіма млинцями, яких виходить 15-16 штук.
Розрізаємо кожен млинець навпіл, і подаємо до столу. Така смакота добра як в теплом, так і в холодному вигляді.
Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...