Ці печінкові млинці завжди виходять ніжними, соковитими і ніколи не рвуться

Такі млинці з печінки виходять завжди і у всіх - весь секрет у вдалому тісті. А якщо звернути в них незвичайну начинку, то вийде дана смакота - хоч на свято подавай, зазначають Патріоти України.

Для ніжних, соковитих млинців, які не рвуться знадобиться

  • двісті п’ятдесят грам курячої печінки;
  • двісті грам яловичої печінки;
  • два яйця;
  • двісті п’ятдесят мілілітрів молока;
  • три ложки борошна;
  • сіль перець;
  • соняшникова олія.

Для начинки

  • п’ять відварених яєць;
  • п’ять середніх морквин;
  • дві цибулини;
  • півтори ложки сметани;
  • три ложки майонезу;
  • сіль, перець, часник;
  • соняшникова олія.

Як приготувати найвдаліші млинці з печінки

Готувати тісто краще з двох видів печінки. В цьому випадку млинці вийдуть дуже смачними і ніжними. Складаємо печінку в блендер, перебиваємо до однорідності, солимо, перчимо.

Додаємо до печінки яйця, молоко, борошно. Замішуємо однорідне тісто. Воно виходить досить рідким, так і повинно бути – завдяки цьому млинці будуть ніжними і еластичними.

Смажимо млинці на сковороді, змащеній олією, з двох сторін до золотистого відтінку. Складаємо стопкою один на одного.

Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями, морква тремо на тертці. На соняшниковій олії смажимо цибулю до м’якості і прозорості.

До м’якої цибулі додаємо моркву. Готуємо приблизно 5-7 хвилин, до м’якості моркви. Солимо, перчимо, додаємо сметану, перемішуємо і відключаємо вогонь.

Яйця подрібнюємо на дрібній тертці. Додаємо до них майонез, сіль і, за бажанням, перець і пропущений через прес часник.

Всю поверхню млинця змащуємо яєчним намазуванням. На краєчок викладаємо овочеву начинку, звертаємо в рулетик. Вчиняємо так з усіма млинцями, яких виходить 15-16 штук.

Розрізаємо кожен млинець навпіл, і подаємо до столу. Така смакота добра як в теплом, так і в холодному вигляді.

Виходить звичайна каша! ТОП-5 помилок, через які господиня не може приготувати плов

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:09

Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...

Як зробити, щоб відкрите молоко не скисло навіть через 10 днів

п’ятниця, 31 січень 2025, 10:14

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...