
Залити гриби холодною водою і залишити на 1-2 години.
Ребра нарізати шматочками, посолити, поперчити й обсмажити з двох сторін на соняшниковій олії.
На сковороду викласти нарізаний кубиками бекон і цибулю, обсмажити, а коли він почне ставати рум’яним, додати часник. Обсмажити все разом ще 1 хвилину.
Додати квашену капусту, чорнослив без кісточок і замочені гриби (налити трохи води, в якій вони були замочені). Додати майоран, кмин, сіль і перець. Тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
На дно форми для запікання викласти капусту. Зверху викласти реберця з грибами. Накрити форму фольгою або кришкою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...