
Залити гриби холодною водою і залишити на 1-2 години.
Ребра нарізати шматочками, посолити, поперчити й обсмажити з двох сторін на соняшниковій олії.
На сковороду викласти нарізаний кубиками бекон і цибулю, обсмажити, а коли він почне ставати рум’яним, додати часник. Обсмажити все разом ще 1 хвилину.
Додати квашену капусту, чорнослив без кісточок і замочені гриби (налити трохи води, в якій вони були замочені). Додати майоран, кмин, сіль і перець. Тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
На дно форми для запікання викласти капусту. Зверху викласти реберця з грибами. Накрити форму фольгою або кришкою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...