Залити гриби холодною водою і залишити на 1-2 години.
Ребра нарізати шматочками, посолити, поперчити й обсмажити з двох сторін на соняшниковій олії.
На сковороду викласти нарізаний кубиками бекон і цибулю, обсмажити, а коли він почне ставати рум’яним, додати часник. Обсмажити все разом ще 1 хвилину.
Додати квашену капусту, чорнослив без кісточок і замочені гриби (налити трохи води, в якій вони були замочені). Додати майоран, кмин, сіль і перець. Тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
На дно форми для запікання викласти капусту. Зверху викласти реберця з грибами. Накрити форму фольгою або кришкою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...