Цікаве і смачне поєднання звичних інгредієнтів: Рецепти салатів для легкої вечері

На вечерю завжди хочеться з'їсти щось смачне, але при цьом легке, просте та низькокалорійне. Чудовим варіантом буде приготувати салат. Можна експерементувати зі смаками та додавати улюблені інгредієнти. Така страва не набридає, адже її можна готувати щоразу по різному. Патріоти України пропонують вашій увазі кілька салатів з цікавих інгредієнтів для смачної та легкої вечері. Ідеї від фудблогерів.

Простий салат з тунцем від Телеграм-каналу "MARINA RICCI FOOD".

  • чері
  • огірок
  • сир фета
  • тунець
  • оливки
  • кукурудза

Спосіб приготування:

1. Овочі нарізати.

2. Для заправки додати оливкову олію.

3. Все перемішати.

Салат з квасолею та куркою від alia_new_life. Опубліковано на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • куряче м'ясо – 200 г
  • яйця – 1 шт
  • кукурудза – 60 г
  • квасоля стручкова заморожена – 200 г
  • майонез домашній – 2 ст.л
  • авокадо
  • сіль перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Куряче м'ясо відварити, остудити, нарізати кубиками.

2. Стручкову квасолю відварити у підсоленій воді, остудити.

3. Протушити разом з кукурудзою на сухій сковороді з додаванням води під кришкою 3-5 хвилин.

4. Яйце відварити, остудити, очистити, нарізати кубиками.

5. Авокадо змішати з гірчицею 1/2 ч л, сіллю та перцем, сік 1/2 лимона та 3 ст. л оливкової олії в блендері.

6. З'єднати нарізане куряче м'ясо, стручкову квасолю, яйце та кукурудзу, перемішати.

7. Заправити домашнім майонезом на яйцях, гірчиці, олії та спеціях.

Легкий салат з мандаринами від viktoriia__sharaburiak. Опубліковано на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • крабові палички – 6 шт
  • мандарини – 2 шт
  • сир твердий – 50 г
  • огірок – 1шт

Інгредієнти для соусу:

  • яйця – 1 шт
  • сіль – 1 ч.л
  • оливкова олія – 1 ст.л
  • майонез – 2 ст.л
  • гірчиця в зернах – 1 ч.л
  • сік лимона – 1ст.л

Спосіб приготування:

1. Нарізати все великим кубиком, мандарин розділити на дольки.

2. Приготувати соус: збити блендером всі інгредієнти.

3. Полити салат, перемішати.

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...

Секрет досвідчених господинь! Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:09

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...