
Приготуйте не просто смажену цвітну капусту, а в сирному хрусткому клярі. Це буде дуже смачно. Якщо ваші діти не люблять їсти цвітну капусту, то від такої вони точно не зможуть відмовитись, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Розберіть на суцвіття та відваріть цвітну капусту у підсоленій воді 5 хвилин. Час засікається після закипання води.
Твердий сир перемеліть блендером та змішайте з панірувальними сухарями, паприкою. Яйця збийте виделкою в окремій тарілці.
Капусту опустіть в яйце, а потім в паніровку. Обсмажувати в олії немає потреби. Викладіть суцвіття на деко, застелене пергаментом. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. А тепер можна скуштувати. Смачного!
Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...
Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...