
Приготуйте не просто смажену цвітну капусту, а в сирному хрусткому клярі. Це буде дуже смачно. Якщо ваші діти не люблять їсти цвітну капусту, то від такої вони точно не зможуть відмовитись, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Розберіть на суцвіття та відваріть цвітну капусту у підсоленій воді 5 хвилин. Час засікається після закипання води.
Твердий сир перемеліть блендером та змішайте з панірувальними сухарями, паприкою. Яйця збийте виделкою в окремій тарілці.
Капусту опустіть в яйце, а потім в паніровку. Обсмажувати в олії немає потреби. Викладіть суцвіття на деко, застелене пергаментом. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. А тепер можна скуштувати. Смачного!
Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...