Тушкована капуста - один із недорогих та смачних частування, який часто з'являється на обідньому столі українців. Є старовинний український рецепт, за яким страва готується із двома незвичайними інгредієнтами. Йдеться про шинку та яблука, передають Патріоти України.
Тушкован капусту за оригінальним рецептом запропонував приготувати відомий шеф-кухар та блогер Анатолій Добровольський. Вам знадобляться такі інгредієнти:
Наріжте капусту - ножем або спеціальною шатківницею, після чого перекладіть в глибоку миску і розімніть руками, щоб овоч пустив сік. Яблука потрібно почистити та нарізати слайсами, відправити у воду та полити лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Наріжте шинку тонкими слайсами, а цибуля – кубиками. Розтопіть олію, вилийте на дно каструлі, засипте цибулю, а зверху - шар капусти, потім яблука, знову капуста, буженина та розтоплене масло. Шари потрібно чергувати, доки продукти не закінчаться.
Полийте капусту водою або бульйоном і тушкуйте протягом двох годин. Подавайте страву зі сметаною та зеленню
Кофеїн активує захисні механізми бактерій та знижує дію антибіотиків - до такого висновку дійшла команда під керівництвом професора Анни Рити Брочадо з Вюрцбурзького університету. Дослідження показало: навіть нешкідливі харчові речовини, як-от кава, мо...
Хоча червоне м’ясо зазвичай асоціюється з підвищеним ризиком раку кишківника та серцевих хвороб, нове іспанське дослідження показало несподіваний результат: курятина може завдавати ще більшої шкоди здоров’ю кишечника, передають Патріоти України. . Упр...