Якщо ви хочете приготувати м’ясо, яке тане в роті і розпадається на волокна, то зробіть це за рецептом, який сьогодні пропонуємо. М’ясо, масло, цибуля, прянощі – і нічого зайвого, передають Патріоти України.
1 кг м’яса (яловичина або свинина) поріжте великими шматочками, такими, як на гуляш зазвичай робите. Викладіть на суху глибоку сковорідку або ж казан м’ясо, покрийте щедро цибулею (можна брати у половину до м’яса 400-500 г). Зверху додайте 150 г масла, саме якісного, вершкового. Воно зробить м’ясо під час приготування ароматним, з легким вершковим присмаком.
Залийте все склянкою води і тушкуйте на помірному вогні протягом 30 хвилин. Після цього посоліть, додайте прянощі і продовжуйте тушкувати 30-60 хвилин. Це залежить від жорсткості самого м’яса. М’ясо за цей час встигне пропаритися у власному сокові. Цибуля з водою перетворяться на підливу, що смакуватиме з будь-яким гарніром.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...