Тушковане м’ясо у власному соку з цибулею

Якщо ви хочете приготувати м’ясо, яке тане в роті і розпадається на волокна, то зробіть це за рецептом, який сьогодні пропонуємо. М’ясо, масло, цибуля, прянощі – і нічого зайвого, передають Патріоти України.

Подробиці

1 кг м’яса (яловичина або свинина) поріжте великими шматочками, такими, як на гуляш зазвичай робите. Викладіть на суху глибоку сковорідку або ж казан м’ясо, покрийте щедро цибулею (можна брати у половину до м’яса 400-500 г). Зверху додайте 150 г масла, саме якісного, вершкового. Воно зробить м’ясо під час приготування ароматним, з легким вершковим присмаком.

Залийте все склянкою води і тушкуйте на помірному вогні протягом 30 хвилин. Після цього посоліть, додайте прянощі і продовжуйте тушкувати 30-60 хвилин. Це залежить від жорсткості самого м’яса. М’ясо за цей час встигне пропаритися у власному сокові. Цибуля з водою перетворяться на підливу, що смакуватиме з будь-яким гарніром.

Секрети смаження ідеального м’яса

п’ятниця, 18 квітень 2025, 18:12

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...

Який простий продукт допоможе зробити котлети соковитішими і ніжнішими

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:05

Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...