Творить дива! Як правильно заварювати імбирний чай

Якщо ви піклуєтесь про своє здоров‘я та слідкуєте за тим, щоб з їжею до вашого організму надходило достатньо потрібних вітамінів, зверніть увагу на корінь імбиру. Він дуже корисний. Пряний напій на основі імбиру допоможе впоратися з почуттям голоду, коли так хочеться влізти в улюблені джинси, які стали малі, передають Патріоти України.

Подробиці

Для його приготування вам знадобиться:

  • натертий корінь імбиру – 1 чайна ложка;
  • лимон – 1 скибочка;
  • мед – 1-2 чайні ложки;
  • окріп – 1 склянка.

У приготуванні імбирного чаю немає нічого складного – натріть на тертці корінь імбиру та відміряйте 1 чайну ложку. Перекладіть її у чашку і залийте склянкою окропу. Коли чай охолоне приблизно до 40 градусів, додайте в чашку мед та лимон.

Напій, що вийшов, включає в себе відразу 3 смаки – гострий, солодкий і кислий, що подарує вам можливість відчути незвичайне, але приємне поєднання. У свою чергу завдяки присутнім в ефірній олії імбиру речовинам, які й відповідають за його пекучий смак, посилюється кровопостачання, а всередині тіла розливається приємне тепло. Якщо вживати такий чай перед їдою, ви гарантовано з’їсте менше.

Джерело: ПростоВей

Як правильно розморожувати м’ясо, щоб воно не втратило смакових якостей

понеділок, 23 червень 2025, 10:10

Покласти в гарячу воду, розігріти в духовці або мікрохвильовій печі… Здавалося б, все просто. Але не всі способи розморожування м’яса однаково хороші. Розкажемо про найправильніший з них, передають Патріоти України. Вибір методу розморожування м’яса за...

Господиням на замітку! У чому замочити печінку, щоб вона не гірчила, вийшла соковитою та ніжною

понеділок, 23 червень 2025, 9:15

Щоб страва з печінки вийшла ідеальною, продукт слід замочити в одному інгредієнті. У такому разі кінцевий результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Страва не гірчатиме, вийде соковитим і ніжним, передають Патріоти України. Багато господинь зна...