Творить дива! Як правильно заварювати імбирний чай

Якщо ви піклуєтесь про своє здоров‘я та слідкуєте за тим, щоб з їжею до вашого організму надходило достатньо потрібних вітамінів, зверніть увагу на корінь імбиру. Він дуже корисний. Пряний напій на основі імбиру допоможе впоратися з почуттям голоду, коли так хочеться влізти в улюблені джинси, які стали малі, передають Патріоти України.

Подробиці

Для його приготування вам знадобиться:

  • натертий корінь імбиру – 1 чайна ложка;
  • лимон – 1 скибочка;
  • мед – 1-2 чайні ложки;
  • окріп – 1 склянка.

У приготуванні імбирного чаю немає нічого складного – натріть на тертці корінь імбиру та відміряйте 1 чайну ложку. Перекладіть її у чашку і залийте склянкою окропу. Коли чай охолоне приблизно до 40 градусів, додайте в чашку мед та лимон.

Напій, що вийшов, включає в себе відразу 3 смаки – гострий, солодкий і кислий, що подарує вам можливість відчути незвичайне, але приємне поєднання. У свою чергу завдяки присутнім в ефірній олії імбиру речовинам, які й відповідають за його пекучий смак, посилюється кровопостачання, а всередині тіла розливається приємне тепло. Якщо вживати такий чай перед їдою, ви гарантовано з’їсте менше.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 1 червень 2025, 23:10

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...

ТОП-4 неочевидні помилки, через які котлети будуть несмачними

неділя, 1 червень 2025, 17:12

Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...