У чому панірувати курячі гомілки, щоб вони були хрусткими? Рецепт найкращого маринаду та паніровки

Якщо ви хочете приготувати смачний та ситний обід чи вечерю, вибирайте для цього куряче м'ясо та овочі. Для того, щоб м'ясо було соковитим, потрібно правильно його маринувати, передають Патріоти України.

Кулінарка Євгенія поділилася в Instagram рецептом маринаду та паніровки, яке зробить м'ясо хрустким зовні, а вдалий маринад соковитим усередині.

Інгредієнти:
  • курячі гомілки
  • томатний соус
  • сіль перець
  • сухий часник
  • паприка
  • борошно
  • яйця
  • кукурудзяні пластівці без цукру

Спосіб приготування:

1. Соус: томатний соус змішайте зі спеціями, часником, паприкою.

2. Гомілки помийте, висушіть і покладіть в маринад, залиште маринуватися щонайменше на 30 хвилин.

3. Після гомілки прямо з цим томатним соусом обваляйте в борошні, потім в яйце, потім в подрібнені кукурудзяні пластівці, викладіть на деко і запікайте в духовці 40 хвилин при 180 С.

Буде смакота! Як замаринувати шашлик, щоб він був м'яким та соковитим

четвер, 21 серпень 2025, 8:44

Ідеальний соковитий шашлик виходить саме зі свинини. Але обрати правильне м'ясо замало. Потрібно добре замаринувати продукт та вдало поєднати смаки. Для цього використайте різноманітні сезонні овочі, передають Патріоти України. Ідея приготування сокови...

Швидко втратять смак і аромат! Де не можна зберігати огірки

четвер, 21 серпень 2025, 6:44

Огірки один із найпопулярніших літніх овочів, який хочеться зберегти свіжим якнайдовше. Але навіть найякісніші плоди можуть зіпсуватися вже за кілька днів, якщо тримати їх у невідповідних умовах, передають Патріоти України. Важливо знати, де огірки з...