Якщо ви хочете приготувати смачний та ситний обід чи вечерю, вибирайте для цього куряче м'ясо та овочі. Для того, щоб м'ясо було соковитим, потрібно правильно його маринувати, передають Патріоти України.
Кулінарка Євгенія поділилася в Instagram рецептом маринаду та паніровки, яке зробить м'ясо хрустким зовні, а вдалий маринад соковитим усередині.
Спосіб приготування:
1. Соус: томатний соус змішайте зі спеціями, часником, паприкою.
2. Гомілки помийте, висушіть і покладіть в маринад, залиште маринуватися щонайменше на 30 хвилин.
3. Після гомілки прямо з цим томатним соусом обваляйте в борошні, потім в яйце, потім в подрібнені кукурудзяні пластівці, викладіть на деко і запікайте в духовці 40 хвилин при 180 С.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...