У вигляді олівців: Легкий та простий рецепт печива до 1 вересня

Для «гумки» можна використовувати рожевий шоколад або білий з барвником (Фото: _bayleymiller / instagram.com)Вафельний торт - універсальний десерт, який люблять і дорослі, і діти. У перший навчальний день такий торт можна приготувати у вигляді порційного печива-олівців. Але найголовніше те, що його дуже просто і швидко готувати, а тому в метушні 1 вересня ви все одно встигнете порадувати дітей святковим десертом, зазначають Патріоти України.

Щоб спростити рецепт іще більше, замість вафельних коржів і згущеного молока можна використовувати готові вафлі. Тоді їх потрібно просто обрізати у формі олівців і вмочити в глазур.

Рецепт вафельного печива

Інгредієнти:

  • вафельні коржі
  • згущене молоко (можна варене)
  • чорний шоколад для глазурі
  • білий шоколад для глазурі
  • червоний харчовий барвник / рожевий шоколад для глазурі

Приготування:

Промажте вафельний корж згущеним молоком, зверху викладіть ще один, знову промажте і накрийте третім коржем. Акуратно розріжте торт на смужки шириною 2-3 см, потім кожну розріжте на 2-3 частини близько 8-10 см кожна. Обріжте отримані смужки в формі олівців.

Розтопіть окремо чорний шоколад, білий і рожевий (або ж знову білий але з барвником). Потім, коли шоколад трохи охолоне, акуратно вмочіть печиво в рожеву глазур з квадратного боку, а потім в білу - з гострого. Зачекайте поки біла глазур затвердіє і додайте трохи чорного шоколаду на кінчик, щоб зімітувати грифель олівця.

Коли глазур застигне, можете їсти печиво. Смачного!

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...