У вигляді олівців: Легкий та простий рецепт печива до 1 вересня

Для «гумки» можна використовувати рожевий шоколад або білий з барвником (Фото: _bayleymiller / instagram.com)Вафельний торт - універсальний десерт, який люблять і дорослі, і діти. У перший навчальний день такий торт можна приготувати у вигляді порційного печива-олівців. Але найголовніше те, що його дуже просто і швидко готувати, а тому в метушні 1 вересня ви все одно встигнете порадувати дітей святковим десертом, зазначають Патріоти України.

Щоб спростити рецепт іще більше, замість вафельних коржів і згущеного молока можна використовувати готові вафлі. Тоді їх потрібно просто обрізати у формі олівців і вмочити в глазур.

Рецепт вафельного печива

Інгредієнти:

  • вафельні коржі
  • згущене молоко (можна варене)
  • чорний шоколад для глазурі
  • білий шоколад для глазурі
  • червоний харчовий барвник / рожевий шоколад для глазурі

Приготування:

Промажте вафельний корж згущеним молоком, зверху викладіть ще один, знову промажте і накрийте третім коржем. Акуратно розріжте торт на смужки шириною 2-3 см, потім кожну розріжте на 2-3 частини близько 8-10 см кожна. Обріжте отримані смужки в формі олівців.

Розтопіть окремо чорний шоколад, білий і рожевий (або ж знову білий але з барвником). Потім, коли шоколад трохи охолоне, акуратно вмочіть печиво в рожеву глазур з квадратного боку, а потім в білу - з гострого. Зачекайте поки біла глазур затвердіє і додайте трохи чорного шоколаду на кінчик, щоб зімітувати грифель олівця.

Коли глазур застигне, можете їсти печиво. Смачного!

Буде смакота! Як приготувати ідеально хрустку картоплю - секрети від шеф-кухаря

вівторок, 16 вересень 2025, 10:23

Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...

А ви це знали? Зелений, жовтий чи коричневий - ось який банан найкорисніший!

вівторок, 16 вересень 2025, 9:49

Банани - один із найулюбленіших фруктів у світі, і більшість із нас їсть їх майже щодня, не замислюючись про деталі. Та виявляється, ступінь стиглості цього фрукта може суттєво впливати на його поживну цінність і користь для організму, передають Патріо...