У захваті будуть усі: Як приготувати американські бісквіти із кремом, які вражають виглядом та смаком

В Америку рецепт чудовий бісквітів, поєднаних кремом, привезли німецькі протестанти. Свою назву смаколик отримав завдяки німецьким робітникам. Коли вони вони відкривали пакунок з обідом і бачили там красиві бісквіти, то вигукували: "Whoo! Pie!". Американцям настільки сподобався десерт, що він швидко поширився територією країни, а штати Массачусетс, Нью-Гемпшир, Пенсільванія та Мен досі сперечаються, на якій території рецепт поширився раніше. Приготувати вупі пай не складно, а результат потішить навіть досвідчених гурманів, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • вершкове масло – 200 грам
  • яйця – 2 штуки
  • борошно – 300 грам
  • какао – 130 грам
  • цукор – 220 грам
  • розпушувач – 2 чайні ложки
  • ванільний цукор – 2 чайні ложки
  • молоко – 200 мілілітрів
  • вершки (33%) – 400 мілілітрів
  • цукрова пудра – 5 столових ложок

Приготування

  1. Змішуємо в одній посудині просіяне борошно, какао, розпушувач та ванільний цукор.
  2. В іншій ємкості збиваємо цукор з маслом, яке перед тим треба довести до кімнатної температури. Додаємо яйця та добре змішуємо. Потім по черзі додаємо молоко та борошняну суміш, вимішуємо тісто.
  3. На пергамент викладаємо невеликі кульки та трішки їх приплющуємо. Випікаємо їх 10 – 12 хвилин при 175 градусах.
  4. Поки бісквіти вистигають, збиваємо вершки з цукровою пудрою. Розрізаємо бісквіти навпіл та накладаємо крем всередину. Перед подачею вупі пай має постояти в прохолодному місці щонайменше 30 хвилин.
Джерело: 24 канал

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...

Ви могли це не знати! П’ять продуктів, які не можна поєднувати з ранковою кавою

понеділок, 15 грудень 2025, 6:42

Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...