У захваті будуть усі: Як приготувати американські бісквіти із кремом, які вражають виглядом та смаком

В Америку рецепт чудовий бісквітів, поєднаних кремом, привезли німецькі протестанти. Свою назву смаколик отримав завдяки німецьким робітникам. Коли вони вони відкривали пакунок з обідом і бачили там красиві бісквіти, то вигукували: "Whoo! Pie!". Американцям настільки сподобався десерт, що він швидко поширився територією країни, а штати Массачусетс, Нью-Гемпшир, Пенсільванія та Мен досі сперечаються, на якій території рецепт поширився раніше. Приготувати вупі пай не складно, а результат потішить навіть досвідчених гурманів, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • вершкове масло – 200 грам
  • яйця – 2 штуки
  • борошно – 300 грам
  • какао – 130 грам
  • цукор – 220 грам
  • розпушувач – 2 чайні ложки
  • ванільний цукор – 2 чайні ложки
  • молоко – 200 мілілітрів
  • вершки (33%) – 400 мілілітрів
  • цукрова пудра – 5 столових ложок

Приготування

  1. Змішуємо в одній посудині просіяне борошно, какао, розпушувач та ванільний цукор.
  2. В іншій ємкості збиваємо цукор з маслом, яке перед тим треба довести до кімнатної температури. Додаємо яйця та добре змішуємо. Потім по черзі додаємо молоко та борошняну суміш, вимішуємо тісто.
  3. На пергамент викладаємо невеликі кульки та трішки їх приплющуємо. Випікаємо їх 10 – 12 хвилин при 175 градусах.
  4. Поки бісквіти вистигають, збиваємо вершки з цукровою пудрою. Розрізаємо бісквіти навпіл та накладаємо крем всередину. Перед подачею вупі пай має постояти в прохолодному місці щонайменше 30 хвилин.
Джерело: 24 канал

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...