Справжній індійський рецепт курки карі подарувам своїм щанувальникам учасник реаліті-шоу "Пекельна кухня" Юрій Діденко. Переконані: вам сподобається ця страва, зазначають Патріоти України.
Кухар підготував для читачів справжній індійський рецепт курки карі на кокосовому молоці. Якщо вам до вподоби коров'ячі вершки – можете додати їх, але страва буде дещо іншою.
Інгредієнти:
Приготування:
"До речі, замість кокосового молока можна використати вершки, а замість басматі – інший рис. Та це вже буде не індійський варіант карі, а український", – зазначив шеф-кухар.
"Індуси овочі залишають просто підсмаженими, а я пробиваю блендером і протираю через сито",
– прокоментував Юрій Діденко.
6. У протертий овочевий соус викладіть нарізану курку та тушкуйте до готовності. Не забудьте додати до курочки лимонний сік, сіль, цукор на ваш смак.
7. У окремій каструлі відваріть рис до готовності.
8. Викладіть на тарілку рис басматі, зверху курочку карі та рясно посипте страву рубленою кінзою. Смачного!
Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...
Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів, передають Патріоти України. Деякі господарки ...