Справжній індійський рецепт курки карі подарувам своїм щанувальникам учасник реаліті-шоу "Пекельна кухня" Юрій Діденко. Переконані: вам сподобається ця страва, зазначають Патріоти України.
Кухар підготував для читачів справжній індійський рецепт курки карі на кокосовому молоці. Якщо вам до вподоби коров'ячі вершки – можете додати їх, але страва буде дещо іншою.
Інгредієнти:
Приготування:
"До речі, замість кокосового молока можна використати вершки, а замість басматі – інший рис. Та це вже буде не індійський варіант карі, а український", – зазначив шеф-кухар.
"Індуси овочі залишають просто підсмаженими, а я пробиваю блендером і протираю через сито",
– прокоментував Юрій Діденко.
6. У протертий овочевий соус викладіть нарізану курку та тушкуйте до готовності. Не забудьте додати до курочки лимонний сік, сіль, цукор на ваш смак.
7. У окремій каструлі відваріть рис до готовності.
8. Викладіть на тарілку рис басматі, зверху курочку карі та рясно посипте страву рубленою кінзою. Смачного!
Замість молока й цукру - ложка кокосової олії! Така кава не тільки заряджає енергією, а й допомагає позбутися зайвого жиру на талії. Секрет простий, але ефективний - і вже підкорює світ фітнесу, передають Патріоти України. Кава давно перестала бути про...
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...