Справжній індійський рецепт курки карі подарувам своїм щанувальникам учасник реаліті-шоу "Пекельна кухня" Юрій Діденко. Переконані: вам сподобається ця страва, зазначають Патріоти України.
Кухар підготував для читачів справжній індійський рецепт курки карі на кокосовому молоці. Якщо вам до вподоби коров'ячі вершки – можете додати їх, але страва буде дещо іншою.
Інгредієнти:
Приготування:
"До речі, замість кокосового молока можна використати вершки, а замість басматі – інший рис. Та це вже буде не індійський варіант карі, а український", – зазначив шеф-кухар.
"Індуси овочі залишають просто підсмаженими, а я пробиваю блендером і протираю через сито",
– прокоментував Юрій Діденко.
6. У протертий овочевий соус викладіть нарізану курку та тушкуйте до готовності. Не забудьте додати до курочки лимонний сік, сіль, цукор на ваш смак.
7. У окремій каструлі відваріть рис до готовності.
8. Викладіть на тарілку рис басматі, зверху курочку карі та рясно посипте страву рубленою кінзою. Смачного!
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...