Вареники – одна з традиційних українських страв, яку люблять усі. Існує дуже рецептів, завдяки чогу кожен знайде саме свій ідеальний смак. Найголовніше при приготуванні страви – зробити ідеальне тісто. Кулінар Євген Клопотенко поділився на своєму YouTube-каналі рецептом смачних вареників з незвичною начинкою, а саме з гречкою, сиром та медом, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Запарте гречку: у невелику миску висипте 100 г гречки й залийте окропом у співвідношенні 1:2.
2. Додайте дрібку солі, перемішайте та залиште на 15-20 хвилин.
3. У велику миску всипте борошно, додайте цукор та сіль.
4. Влийте кефір, добре перемішайте ложкою, замісіть тісто й залиште його на 20 хвилин, щоб воно добре підійшло.
5. Начинка: змішайте запарену гречку з сиром та цукром, перемішайте.
6. Готове тісто розкачайте і за допомогою склянки або будь-якої іншого посуду зробіть з тіста кружечки. Трохи розтягніть їх руками і викладайте на край начинку і заклеюйте іншим.
7. Доведіть воду до кипіння, досоліть і кидайте вареники. Варіть близько 2 хвилин після того, як вони спливуть.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...