Улюблена випічка австралійців: Різдвяне лимонно-кокосове печиво. Простий рецепт смакоти, котру можна приготувати за тиждень до споживання

Австралійський журнал New Idea поділився простим рецептом різдвяного печива. Його можна приготувати за тиждень до свята та зберігати у герметично закритому контейнері. «Це божественне кокосово-лимонне печиво, яке обов'язково сподобається вашим гостям!», — обіцяє видання, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

125 грамів порізаного на шматочки вершкового масла кімнатної температури

¾ склянки цукрової пудри

1 столова ложка дрібно натертої лимонної цедри
1 чайна ложка екстракту ванілі

2 столові ложки лимонного соку
1 склянка подрібненого кокоса
1 склянка борошна
1 чайна ложка пекарського порошку

Процес приготування:

1. Змастити жиром і вистелити пергаментним папером два дека.

2. Збити міксером олію, цукор, цедру та ваніль у невеликій мисці до отримання легкої та повітряної суміші. Додати туди ж лимонний сік, кокосову стружку і борошно, що просіяне та змішане з пекарським порошком.

Збивайте на низькій швидкості до однорідності.

3. Сформувати печиво, скачавши по дві столові ложки суміші без гірки у кульки. Розташувати на підготовлених деках приблизно 8 см один від одного. Пекти при помірній температурі у 160 градусів Цельсія близько 20 хвилин, помінявши дека місцями в середині процесу випікання. Краї мають стати золотистими.

Такою далеко не в кожному ресторані посмакуєш: Рецепт багатошарової піци з ковбасою та стегенцем (відео)

вівторок, 25 січень 2022, 0:29

Як порадувати рідних гарячою піцою, не замішуючи тіста і не вдаючись до послуг служби доставки? Відповідь це питання знають фудблогери каналу Шеф-кухар, зазначають Патріоти України. Пропонується не просто замінити тісто готовими коржами-тортильями, але...

Не черствіють кілька днів: Рецепт ароматних булочок-бріошів, у магазині таких не купити

понеділок, 24 січень 2022, 23:14

Інгредієнти:. Додатково:. Важливо: усі інгредієнти повинні бути холодними! Спосіб приготування:. 1. Дріжджі залити теплим молоком. Додати 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. борошна. Перемішати та залишити на 10 хвилин. 2. Решту борошна змішати з цукром та сіллю...