
Кабачкова ікра є дуже легким і дієтичним продуктом, а також вважається незамінною закускою на зимовому столі. Кулінари поділилися традиційним рецептом ікри з кабачків, який Патріоти України пропонують спробувати і вам.
Для приготування закуски візьміть дві моркви, дві цибулини, кілограм молодих кабачків, 2 солодких болгарських перця, 1 корінь селери, кріп, петрушку, сіль, маленьку ложку оцту і 100 мл рослинного масла.
Щоб приготувати ікру, потрібно помити кабачки і очистити їх від шкірки, потім довільно нарізати кубиками. Далі потрібно помити солодкий перець, вийняти серцевину, нарізати довільно, як і цибулю. Моркву і селеру для кабачкової ікри натріть на крупній тертці, зелень дрібно наріжте. 
Потім всі підготовлені овочі потрібно змішати в глибокому посуді, нагріти сковороду, налити на неї рослинне масло і викласти всі відразу, злегка підсолити.
Овочі смажаться на сильному вогні протягом декількох хвилин, після чого їх потрібно перекласти в глибоке деко і відправити в духову шафу приблизно на 20 хвилин. Поки овочі готуються в духовці, необхідно стерилізувати півлітрові банки. У готову ікру додайте оцет, подрібніть в блендері, ще раз доведіть до кипіння, перемішайте, акуратно розподіліть по банкам так, щоб всі овочі доходили до верху. Потім потрібно закатати банки, перевернути їх і накрити теплою ковдрою до повного охолодження.
			
			
			
			
			Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
		 
			
			
			
			
			Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...