
Кабачкова ікра є дуже легким і дієтичним продуктом, а також вважається незамінною закускою на зимовому столі. Кулінари поділилися традиційним рецептом ікри з кабачків, який Патріоти України пропонують спробувати і вам.
Для приготування закуски візьміть дві моркви, дві цибулини, кілограм молодих кабачків, 2 солодких болгарських перця, 1 корінь селери, кріп, петрушку, сіль, маленьку ложку оцту і 100 мл рослинного масла.
Щоб приготувати ікру, потрібно помити кабачки і очистити їх від шкірки, потім довільно нарізати кубиками. Далі потрібно помити солодкий перець, вийняти серцевину, нарізати довільно, як і цибулю. Моркву і селеру для кабачкової ікри натріть на крупній тертці, зелень дрібно наріжте.
Потім всі підготовлені овочі потрібно змішати в глибокому посуді, нагріти сковороду, налити на неї рослинне масло і викласти всі відразу, злегка підсолити.
Овочі смажаться на сильному вогні протягом декількох хвилин, після чого їх потрібно перекласти в глибоке деко і відправити в духову шафу приблизно на 20 хвилин. Поки овочі готуються в духовці, необхідно стерилізувати півлітрові банки. У готову ікру додайте оцет, подрібніть в блендері, ще раз доведіть до кипіння, перемішайте, акуратно розподіліть по банкам так, щоб всі овочі доходили до верху. Потім потрібно закатати банки, перевернути їх і накрити теплою ковдрою до повного охолодження.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...