Телеведучий Григорій Герман поділився ще одним рецептом з курячого м'яса, зазначають Патріоти України. Куряче філе стане ідеальними італійськими котлетами полпеттоне. Страва підходить як для святкового столу, так і для сімейного обіду. Крім того, рецепт універсальний: набивши руку на класичному полпеттоне, можна експериментувати з начинками, вдосконалюючи страву під свій смак.
Полпетонне (велика котлета) з курячого фаршу і бекону⠀
Сир розмолоти блендером, змішати з фаршем, сиром, жовтками, вином, сіллю і спеціями. Форму змастити, укласти бекон, потім м'ясну суміш і накрити беконом. Випікати 30 хвилин при 180°.
- Фарш з курячого філе -500 г;
- Сир домашній крупнозернистий — 400 г;
- Бекон — 200 г;
- Твердий сир — 50 г;
- Яйця — 2 жовтки;
- Оливкова олія — 2 ст. л;
- Біле сухе вино — 50 мл;
- Мускатний горіх, сіль, перець.
Альтернативною начинкою можуть бути в'ялені томати, шпинат, запечені перці, а основою для фаршу може стати м'ясо індички. ⠀
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...