Усі будуть просити ще шматочок: Рецепт апетитної намазки з беконом


Приготування:

  1. Дрібно наріжте бекон та обсмажте його на розігрітій сковорідці. Перекладіть обсмажений бекон на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру.
  2. У глибокому посуді змішайте крем-сир, натріть твердий сир та дрібно наріжте зелень. Посипте все сухим часником та беконом.
  3. Перемішайте масу до однорідної консистенції.
  4. Сформуйте з сирної маси кульки розміром з волоський горіх, загорніть в шар харчової плівки та відправте в холодильник на 30 – 40 хвилин.
  5. Подавайте сирну намазку до столу охолодженою.

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....

Паштет на свята без метушні: Заморозьте його зараз і подайте, наче щойно з духовки!

п’ятниця, 5 грудень 2025, 8:14

Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...