Приготувати сирну намазку – найпростіша річ! На святковий стіл її можна подати на загальному глибокому тарелі або ж кожному гостеві окремо, сформувавши невеличкі порційні кульки. Ця закуска ідеально поєднується з хрумкими грінками, крекерами, хлібом, овочами, радять Патріоти України. Інгредієнти: – 300 г крем-сиру; – 150 г твердого сиру чедер; – 4 пера зеленої цибулі; – 5 гілочок базиліку; – 5 г кінзи; – 1 ст. л. сухого часнику; – 100 г бекону.
Приготування:
Дрібно наріжте бекон та обсмажте його на розігрітій сковорідці. Перекладіть обсмажений бекон на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру. У глибокому посуді змішайте крем-сир, натріть твердий сир та дрібно наріжте зелень. Посипте все сухим часником та беконом. Перемішайте масу до однорідної консистенції. Сформуйте з сирної маси кульки розміром з волоський горіх, загорніть в шар харчової плівки та відправте в холодильник на 30 – 40 хвилин. Подавайте сирну намазку до столу охолодженою.
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.
Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.