Як небанально приготувати рибу та перетворити звичний продукт на справжній делікатес? Усе просто – це можливо завдяки простому соусу чи маринаду. Цікаво, що готуються вони із доступних інгредієнтів та за лічені хвилини, але здатні розкрити смак риби просто до невпізнаваності. Рецептом соусу-маринаду до будь-якої риби поділилася нутриціологиня та фудблогерка Анна (tomka_an) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі необхідні інгредієнти можна збити у блендері, або подрібнити самостійно.
2. Викласти рибу у форму, натерти отриманим соусом та залишити на 20-30 хвилин.
3. За бажання можна додати овочі чи гриби.
4. Запікати при температурі 190 градусів 30 хвилин.
Також фудблогерка Оксана Миронюк (oksankamuronyk) поділилася ще одним небанальним рецептом гарбузового соусу на своїй сторінці в Instagram. Причому подавати його можна не тільки до риби, але й до м'яса та як гарнір до каш.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для гарбузового пюре потрібно гарбуз порізати на кубики і запекти до м'якості. Після цього збити блендером до однорідності.
2. Цибулю подрібнити і посмажити до м'якості. Додати спеції і перемішати.
3. Моркву натерти і додати до цибулі. Тушкувати декілька хвилин на слабкому вогні.
4. Додати сметану і кетчуп. Готувати приблизно хвилину.
5. Отриману масу збити разом із гарбузовим пюре.
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...