Як небанально приготувати рибу та перетворити звичний продукт на справжній делікатес? Усе просто – це можливо завдяки простому соусу чи маринаду. Цікаво, що готуються вони із доступних інгредієнтів та за лічені хвилини, але здатні розкрити смак риби просто до невпізнаваності. Рецептом соусу-маринаду до будь-якої риби поділилася нутриціологиня та фудблогерка Анна (tomka_an) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі необхідні інгредієнти можна збити у блендері, або подрібнити самостійно.
2. Викласти рибу у форму, натерти отриманим соусом та залишити на 20-30 хвилин.
3. За бажання можна додати овочі чи гриби.
4. Запікати при температурі 190 градусів 30 хвилин.
Також фудблогерка Оксана Миронюк (oksankamuronyk) поділилася ще одним небанальним рецептом гарбузового соусу на своїй сторінці в Instagram. Причому подавати його можна не тільки до риби, але й до м'яса та як гарнір до каш.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для гарбузового пюре потрібно гарбуз порізати на кубики і запекти до м'якості. Після цього збити блендером до однорідності.
2. Цибулю подрібнити і посмажити до м'якості. Додати спеції і перемішати.
3. Моркву натерти і додати до цибулі. Тушкувати декілька хвилин на слабкому вогні.
4. Додати сметану і кетчуп. Готувати приблизно хвилину.
5. Отриману масу збити разом із гарбузовим пюре.
На полицях супермаркетів - десятки упаковок, але далеко не все з того, що виглядає як вершкове масло, ним дійсно є. Сьогодні виробники часто маскують спреди та інші жири під натуральне масло, сподіваючись, що споживач не зверне увагу на дрібниці. Та є ...
У літній період зберігання продуктів стає справжнім викликом, особливо коли мова йде про свіжі овочі та фрукти. Високі температури пришвидшують псування, тож логічним здається перемістити все у холодильник. Але це - не найкраще рішення для помідорів, п...