Як небанально приготувати рибу та перетворити звичний продукт на справжній делікатес? Усе просто – це можливо завдяки простому соусу чи маринаду. Цікаво, що готуються вони із доступних інгредієнтів та за лічені хвилини, але здатні розкрити смак риби просто до невпізнаваності. Рецептом соусу-маринаду до будь-якої риби поділилася нутриціологиня та фудблогерка Анна (tomka_an) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі необхідні інгредієнти можна збити у блендері, або подрібнити самостійно.
2. Викласти рибу у форму, натерти отриманим соусом та залишити на 20-30 хвилин.
3. За бажання можна додати овочі чи гриби.
4. Запікати при температурі 190 градусів 30 хвилин.
Також фудблогерка Оксана Миронюк (oksankamuronyk) поділилася ще одним небанальним рецептом гарбузового соусу на своїй сторінці в Instagram. Причому подавати його можна не тільки до риби, але й до м'яса та як гарнір до каш.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для гарбузового пюре потрібно гарбуз порізати на кубики і запекти до м'якості. Після цього збити блендером до однорідності.
2. Цибулю подрібнити і посмажити до м'якості. Додати спеції і перемішати.
3. Моркву натерти і додати до цибулі. Тушкувати декілька хвилин на слабкому вогні.
4. Додати сметану і кетчуп. Готувати приблизно хвилину.
5. Отриману масу збити разом із гарбузовим пюре.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...