Усі продукти знайдуться на кожній кухні: Рецепт знаменитих японських панкейків

Японські млинці – це чудова ідея для смачного сніданку та навіть просто десерту. Страва підкорить смак як дітей, так і дорослих. Японські панкейки – це товсті та ідеально круглі млинці, обсмажені на сковороді. Вони прості у приготуванні й ідеально підходять для сніданку. Єдине, що вам знадобиться для приготування млинців особливого, це кругла формочка для печива. Решта інгредієнтів точно є у вас на кухні, зазначають Патріоти України.

Рецепт японських панкейків

Час: 40 хвилин
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 3/4 склянки молока;
  • 1/4 склянки цукрової пудри;
  • ½ чайної ложки ванільного екстракту;
  • ½ чайної ложки солі;
  • ½ склянки борошна;
  • ½ чайної ложки розпушувача;
  • ½ чайної ложки харчової соди;
  • олія для смаження;
  • вершкове масло для подачі.

Приготування:

  1. У глибоку миску вибийте два яйця, молоко, цукор, ванілін і сіль. Перемішайте міксером на низькій швидкості протягом 1 – 2 хвилин. Додайте решту сухих інгредієнтів і знову перемішайте.
  2. Розігрійте сковороду на середньому вогні.
  3. Додайте трохи олії.
  4. Форму для печива всередині змастіть вершковим маслом і поставте на розігріту сковороду.
  5. Вилийте тісто до половини форми, накрийте кришкою і смажте 4 хвилини. Переверніть млинець (разом з формою), накрийте кришкою і смажте ще 4 хвилини.
  6. Дістаньте млинець зі сковороди. Повторіть дії для решти тіста для млинців. Поки досмажуєте всі млинці, накрийте готові фольгою або поставте їх у теплу духовку.
  7. Покладіть панкейки один на одного. Подавайте зі шматочком розтопленого масла, дрібкою збитих вершків і фруктів.
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...