Усі продукти знайдуться на кожній кухні: Рецепт знаменитих японських панкейків

Японські млинці – це чудова ідея для смачного сніданку та навіть просто десерту. Страва підкорить смак як дітей, так і дорослих. Японські панкейки – це товсті та ідеально круглі млинці, обсмажені на сковороді. Вони прості у приготуванні й ідеально підходять для сніданку. Єдине, що вам знадобиться для приготування млинців особливого, це кругла формочка для печива. Решта інгредієнтів точно є у вас на кухні, зазначають Патріоти України.

Рецепт японських панкейків

Час: 40 хвилин
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 3/4 склянки молока;
  • 1/4 склянки цукрової пудри;
  • ½ чайної ложки ванільного екстракту;
  • ½ чайної ложки солі;
  • ½ склянки борошна;
  • ½ чайної ложки розпушувача;
  • ½ чайної ложки харчової соди;
  • олія для смаження;
  • вершкове масло для подачі.

Приготування:

  1. У глибоку миску вибийте два яйця, молоко, цукор, ванілін і сіль. Перемішайте міксером на низькій швидкості протягом 1 – 2 хвилин. Додайте решту сухих інгредієнтів і знову перемішайте.
  2. Розігрійте сковороду на середньому вогні.
  3. Додайте трохи олії.
  4. Форму для печива всередині змастіть вершковим маслом і поставте на розігріту сковороду.
  5. Вилийте тісто до половини форми, накрийте кришкою і смажте 4 хвилини. Переверніть млинець (разом з формою), накрийте кришкою і смажте ще 4 хвилини.
  6. Дістаньте млинець зі сковороди. Повторіть дії для решти тіста для млинців. Поки досмажуєте всі млинці, накрийте готові фольгою або поставте їх у теплу духовку.
  7. Покладіть панкейки один на одного. Подавайте зі шматочком розтопленого масла, дрібкою збитих вершків і фруктів.
Джерело: 24 канал

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...

ТОП-10 секретів повітряного картопляного пюре

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:10

Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...