Домашні шпроти — відмінна закуска. По-перше, на підготовку піде трохи часу. По-друге, всі інгредієнти натуральні — такі шпроти сміливо можна давати навіть дітям. По-третє, фінансові витрати — невеликі, зазначають Патріоти України.
Рибу спочатку потрібно очистити і ретельно промити під проточною водою.
Викладіть рибу в каструлю товстим дном. Відмінно підійде гусятниця або фритюрниця. Змішайте лавровий лист, гарячий чай, цибулю півкільцями, цукор, перець і сіль з рослинною олією. Потім вилийте отриману суміш на рибу.
Ставимо рибу на слабкий вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 90 хвилин.
За 90 хвилин зніміть рибу з вогню і дайте охолонути до кімнатної температури. Домашні шпроти готові! Смачного!
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...