Домашні шпроти — відмінна закуска. По-перше, на підготовку піде трохи часу. По-друге, всі інгредієнти натуральні — такі шпроти сміливо можна давати навіть дітям. По-третє, фінансові витрати — невеликі, зазначають Патріоти України.
Рибу спочатку потрібно очистити і ретельно промити під проточною водою.
Викладіть рибу в каструлю товстим дном. Відмінно підійде гусятниця або фритюрниця. Змішайте лавровий лист, гарячий чай, цибулю півкільцями, цукор, перець і сіль з рослинною олією. Потім вилийте отриману суміш на рибу.
Ставимо рибу на слабкий вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 90 хвилин.
За 90 хвилин зніміть рибу з вогню і дайте охолонути до кімнатної температури. Домашні шпроти готові! Смачного!
На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...
Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...