
Домашні шпроти — відмінна закуска. По-перше, на підготовку піде трохи часу. По-друге, всі інгредієнти натуральні — такі шпроти сміливо можна давати навіть дітям. По-третє, фінансові витрати — невеликі, зазначають Патріоти України.
Рибу спочатку потрібно очистити і ретельно промити під проточною водою.

Викладіть рибу в каструлю товстим дном. Відмінно підійде гусятниця або фритюрниця. Змішайте лавровий лист, гарячий чай, цибулю півкільцями, цукор, перець і сіль з рослинною олією. Потім вилийте отриману суміш на рибу.
Ставимо рибу на слабкий вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 90 хвилин.
За 90 хвилин зніміть рибу з вогню і дайте охолонути до кімнатної температури. Домашні шпроти готові! Смачного!
Заморожування подовжує термін придатності продуктів, але не завжди. Деякі інгредієнти при низьких температурах втрачають смак, текстуру та харчову цінність, а іноді навіть стають шкідливими для здоров’я, передають Патріоти України. Продукти з ніжною ст...
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...