Рулька - це верхня частина свинячої ноги, яку часто використовують для запікання. ній багато сала та м'яса а текстура дуже м'яка. Смаки вбирає верхня шкірка. Тому дуже важливо обрати для такого продукту правильний маринад. І для цього чудово підійде пиво, передають Патріоти України.
Ідея приготування рульки в пиві опублікована на сторінці фудблогерки Валентини Саєнко valya__saenko) в Instagram.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Замочуємо рульку в холодному розсолі. На літр води беремо приблизно 60 г солі. Залишаємо на ніч. Так вона повністю просолиться і її буде легко відмити від зайвого бруду
2. Дістаємо, трішки чистимо ножем, маринуємо: мілко подрібнений часник і всі улюблені спеції. Замотуємо в плівку і відправляємо в холодильник.
3. Після цього дістаємо, кладемо в ємність, в якій буде запікатись, додаємо туди почищену цибулю (ріжемо навпіл), моркву (великими шматочками), трави, лавровий лист, трішки солі і перцю (якщо ви не додавали їх в маринад)
4. Заливаємо це все пивом, накриваємо фольгою і тушкуємо 3-4 години при 170 градусах. Після цього знімаємо фольгу і даємо трішки підрумянитись. Подаємо з пюре і овочами.
Неприємний запах із посудомийки, жирний наліт на тарілках навіть після гарячого циклу? Не поспішайте звинувачувати мийний засіб. Найчастіше проблема в самій машині - вона просто потребує очищення. І зовсім не обов’язково купувати дорогі хімічні засоби....
Усе, що ми знали про користь темного шоколаду, виявилося звичайним маркетингом. Як з’ясувало видання The Economist, твердження про те, що гіркий шоколад допомагає серцю та знижує тиск завдяки високому вмісту флаванолів - лише напівправда, передають Пат...