У чому приготувати рульку, щоб вона була ароматною та соковитою - треба один простий інгредієнт

Рулька - це верхня частина свинячої ноги, яку часто використовують для запікання. ній багато сала та м'яса а текстура дуже м'яка. Смаки вбирає верхня шкірка. Тому дуже важливо обрати для такого продукту правильний маринад. І для цього чудово підійде пиво, передають Патріоти України.

Ідея приготування рульки в пиві опублікована на сторінці фудблогерки Валентини Саєнко valya__saenko) в Instagram.Інгредієнти:

  • рулька – 1 шт (вона повинна бути дуже м'ясною)
  • пиво світле – 1,5 л
  • часник – 1 головка
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • сіль, перець, лавровий лист і улюблені спеції та трави

Спосіб приготування:

1. Замочуємо рульку в холодному розсолі. На літр води беремо приблизно 60 г солі. Залишаємо на ніч. Так вона повністю просолиться і її буде легко відмити від зайвого бруду

2. Дістаємо, трішки чистимо ножем, маринуємо: мілко подрібнений часник і всі улюблені спеції. Замотуємо в плівку і відправляємо в холодильник.

3. Після цього дістаємо, кладемо в ємність, в якій буде запікатись, додаємо туди почищену цибулю (ріжемо навпіл), моркву (великими шматочками), трави, лавровий лист, трішки солі і перцю (якщо ви не додавали їх в маринад)

4. Заливаємо це все пивом, накриваємо фольгою і тушкуємо 3-4 години при 170 градусах. Після цього знімаємо фольгу і даємо трішки підрумянитись. Подаємо з пюре і овочами.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...