
Рулька - це верхня частина свинячої ноги, яку часто використовують для запікання. ній багато сала та м'яса а текстура дуже м'яка. Смаки вбирає верхня шкірка. Тому дуже важливо обрати для такого продукту правильний маринад. І для цього чудово підійде пиво, передають Патріоти України.
Ідея приготування рульки в пиві опублікована на сторінці фудблогерки Валентини Саєнко valya__saenko) в Instagram.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Замочуємо рульку в холодному розсолі. На літр води беремо приблизно 60 г солі. Залишаємо на ніч. Так вона повністю просолиться і її буде легко відмити від зайвого бруду
2. Дістаємо, трішки чистимо ножем, маринуємо: мілко подрібнений часник і всі улюблені спеції. Замотуємо в плівку і відправляємо в холодильник.
3. Після цього дістаємо, кладемо в ємність, в якій буде запікатись, додаємо туди почищену цибулю (ріжемо навпіл), моркву (великими шматочками), трави, лавровий лист, трішки солі і перцю (якщо ви не додавали їх в маринад)
4. Заливаємо це все пивом, накриваємо фольгою і тушкуємо 3-4 години при 170 градусах. Після цього знімаємо фольгу і даємо трішки підрумянитись. Подаємо з пюре і овочами.
Є 5 продуктів, які ефективно знижують стрес, передають Патріоти України.
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...