Пельмені – мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розриваються, передають Патріоти України.
Заморожені пельмені зовсім не пластичні, тому грубою помилкою кидати холодні пельмені в окріп. Тісто через різницю температур обов’язково розшириться, а крохмаль – склеїться. В результаті пельмені луснуть і розваляться у воді.
Продукт найкраще кидати не в окріп, а в розігріту до 50 градусів воду. Щоб пельмені не тріснули під час варіння після закипання в каструлю потрібно додати трохи холодної води. Такий трюк допоможе зберегти рівномірну температуру нагрівання.
Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб...
Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...