Пельмені – мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розриваються, передають Патріоти України.
Заморожені пельмені зовсім не пластичні, тому грубою помилкою кидати холодні пельмені в окріп. Тісто через різницю температур обов’язково розшириться, а крохмаль – склеїться. В результаті пельмені луснуть і розваляться у воді.
Продукт найкраще кидати не в окріп, а в розігріту до 50 градусів воду. Щоб пельмені не тріснули під час варіння після закипання в каструлю потрібно додати трохи холодної води. Такий трюк допоможе зберегти рівномірну температуру нагрівання.
Мікрохвильова піч – дуже зручний і популярний кухонний гаджет, яким користуються практично всі. Але не всі знають, що деякі страви категорично не можна гріти в ній, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисною інформацією, чому не мо...
Зелень – важливий інгредієнт для перших страв. Петрушка або кріп не тільки покращують смак супу, але й роблять рідку страву набагато більш апетитною. Однак це відбувається лише за умови збереження у компонента яскравого зеленого кольору, передають Патр...