У День подяки заведено збирати всю родину за одним великим столом та гучно святкувати. Яке ж застілля без традиційних страв? Щоб допомогти вам з цим питанням, ми пропонуємо приготувати справжній американський кукурудзяний хліб з сиром чедер. Хоч в класичному рецепті цієї страви ви не знайдете сиру, ми вирішили трішки його вдосконалити та додати пікантних ноток, передають Патріоти України.
Рецепт кукурудзяного хліба з сиром чедер
Час: 60 хвилин
Порції: 8
Приготування:
Розігрійте духовку до 190 градусів.
В глибокому посуді з'єднайте кукурудзяне та пшеничне борошно, всипте розпушувач, соду, сіль і цукор.
В яєчну масу висипте суміш з борошна та ретельно все перемішайте. Не збивайте тісто на хліб вінчиком.
Додайте тертий сир та ще раз вимішайте.
Змастіть жаротривку форму для хліба вершковим маслом. Краще обирати квадратну форму діаметром 23 сантиметри.
Вилийте в форму тісто та розрівняйте лопаткою.
Випікайте хліб протягом 20 – 25 хвилин, поки він не підніметься.
Готовий кукурудзяний хліб дістаньте з духовки та залишіть до повного охолодження в формі. Далі наріжте його квадратиками та подавайте до столу. Смачного!
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...