У магазині таку смакоту не купиш: Рецепт духмяного кукурудзяного хліба із сиром

У День подяки заведено збирати всю родину за одним великим столом та гучно святкувати. Яке ж застілля без традиційних страв? Щоб допомогти вам з цим питанням, ми пропонуємо приготувати справжній американський кукурудзяний хліб з сиром чедер. Хоч в класичному рецепті цієї страви ви не знайдете сиру, ми вирішили трішки його вдосконалити та додати пікантних ноток, передають Патріоти України.

Рецепт кукурудзяного хліба з сиром чедер

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 8


Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. В глибокому посуді з'єднайте кукурудзяне та пшеничне борошно, всипте розпушувач, соду, сіль і цукор.
  3. В окремій мисці змішайте яйця, кефір, розтоплене вершкове масло. Збийте рідку масу вінчиком.
  4. В яєчну масу висипте суміш з борошна та ретельно все перемішайте. Не збивайте тісто на хліб вінчиком.
  5. Додайте тертий сир та ще раз вимішайте.
  6. Змастіть жаротривку форму для хліба вершковим маслом. Краще обирати квадратну форму діаметром 23 сантиметри.
  7. Вилийте в форму тісто та розрівняйте лопаткою.
  8. Випікайте хліб протягом 20 – 25 хвилин, поки він не підніметься.
  9. Готовий кукурудзяний хліб дістаньте з духовки та залишіть до повного охолодження в формі. Далі наріжте його квадратиками та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Як вибрати в магазині якісну тушкованку і не купити "отруту в банці" - головні поради

понеділок, 6 грудень 2021, 13:30

Тушкованка - це консерва, які вибирають на зиму багато українців. Але чи безпечно її закривати вдома або краще купити в магазині. На це питання відповіли в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України. Експерти перевірили тушкованку, яку пропонують виробник...

Знадобиться кожному! Найкращі рецепти засолювання сала - родина буде у захваті

понеділок, 6 грудень 2021, 13:15

Годі й вигадати кращу закуску до українського борщу чи домашньої самогонки! До вашої уваги – найсмачніші та найбільш вдалі рецепти засолювання сала, зазначають Патріоти України. Сало – продукт геніальний, довершений, сказала би більшість українців. Це ...