У День подяки заведено збирати всю родину за одним великим столом та гучно святкувати. Яке ж застілля без традиційних страв? Щоб допомогти вам з цим питанням, ми пропонуємо приготувати справжній американський кукурудзяний хліб з сиром чедер. Хоч в класичному рецепті цієї страви ви не знайдете сиру, ми вирішили трішки його вдосконалити та додати пікантних ноток, передають Патріоти України.
Рецепт кукурудзяного хліба з сиром чедер
Час: 60 хвилин
Порції: 8
Приготування:
Розігрійте духовку до 190 градусів.
В глибокому посуді з'єднайте кукурудзяне та пшеничне борошно, всипте розпушувач, соду, сіль і цукор.
В яєчну масу висипте суміш з борошна та ретельно все перемішайте. Не збивайте тісто на хліб вінчиком.
Додайте тертий сир та ще раз вимішайте.
Змастіть жаротривку форму для хліба вершковим маслом. Краще обирати квадратну форму діаметром 23 сантиметри.
Вилийте в форму тісто та розрівняйте лопаткою.
Випікайте хліб протягом 20 – 25 хвилин, поки він не підніметься.
Готовий кукурудзяний хліб дістаньте з духовки та залишіть до повного охолодження в формі. Далі наріжте його квадратиками та подавайте до столу. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...