У магазині ви таку не купите: Шикарний рецепт домашньої гірчиці

За радянських часів навіть смачну гірчицю іноді було неможливо купити, тому багато хто робив її своїми руками. Якщо ви любите гірчицю, пропонуємо спробувати відмінний рецепт! Готувати цей спекотний соус дуже швидко. І смак цієї гірчиці в мільйон разів смачніше, ніж у купленої в крамниці, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • гірчичний порошок — 4 ст. л.
  • маринад з огірків, помідорів або перцю — півсклянки
  • олія рослинна — 1 чайна ложка
  • сіль — дрібка
  • цукор — дві дрібки

Приготування

1. Обираючи різні маринади, ви отримаєте соус з різними смаками, тому експериментуйте! Розсіл в цьому випадку — запорука кулінарного успіху.

2. Змішайте маринад з гірчичним порошком, додайте сіль, цукор і рослинну олію. Цю масу краще перемішати виделкою. Дуже збивати на цьому етапі не треба.

3. Після, потрібно накрити банку марлею і поставити у тепле місце на один день. За 24 години гірчицю краще збити, використовуючи блендер. Тоді соус вийде повітряним, ніжним і дуже смачним! Готову гірчицю ставимо в холодильник і за пару годин вже можна подавати її гостям для гострих кулінарних відчуттів! Смачного!

Лише спробуйте! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 2 травень 2024, 15:14

Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...

От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

четвер, 2 травень 2024, 14:10

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...