Хто в дитинстві не любив повітряні та дуже соковиті булочки з цукровою начинкою? Сінабони, як їх ще називають, на сьогоднішній день стали всесвітньо відомими солодощами і підкорили серце усіх ласунів. З першого разу не всім вдається досягти ідеальної консистенції тіста і приготувати його таким пухким, як показують в рекламі. Але існує один маленький секрет, який в цьому допоможе. Ідеєю поділилася фудблогер tomka_recepti у соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.
Вона радить випікати булочки сінабон на яблуках. Таким чином тісто виходить просочене, в міру вологе знизу і дуже ароматне.
Інгредієнти:
Для яблучної основи:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. З‘єднати тепле молоко, цукор та дріжді. Перемішати та залишити до того моменту, поки не з`явиться так звана шапочка.
2. Додати м‘яке масло, збиті яйця та сіль. Перемішати.
3. Додати борошно та замісити тісто. Залишти, щоб воно піднялось.
4. Тим часом приготувати яблучну основу. Цукор розтопити на пательні до стану карамелі. Додати масло та, помішуючи, довести до однорідності.
5. Очистити та порізати яблука. Покласти до карамелі та тушкувати упродовж 3 хвилин. Викласти у форму для запікання.
6. Тісто розкачати в пласт. Помазати розтопленим маслом, посипати цукром та корицею. Загорнути у рулет та за допомогою нитки розрізати на порційні шматки.
7. Викласти булочки у форму та залишити на 15-20 хвилин.
8. Випікати при температурі 180 градусів 25-35 хвилин.
На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...
Не бракує аргументів за і проти вживання молока в дорослому віці. Чи дійсно це здоровий варіант? Чи будемо ми здорові, якщо будемо регулярно пити молоко? Видання Czytelnia zdrowia зібрало аргументи з кожного боку, щоб відповісти на питання, чи можна пи...