
Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як приготувати дуже смачну вечерю. Кулінар зазначив, що багато людей абсолютно не люблять кольорову капусту і брокколі, однак насправді це дуже смачні продукти, але їх важливо правильно готувати, передають
Патріоти України.За словами Клопотенка, найсмачнішою з цих продуктів виходить запіканка. Для її приготування візьміть по 300 г цвітної капусти та брокколі, три яйця, 300 мл нежирних вершків, 100 г арахісу, 20 г вершкового масла, 200 г твердого сиру, спеції і сіль за смаком. Спочатку брокколі і цвітну капусту розбирають на суцвіття, якщо трапляється дуже тверда нижня частина, її потрібно зрізати. Потім капусту бланшують в киплячій воді близько півтори хвилини, відкидають на друшляк і промивають холодною водою.
Далі потрібно натерти сир на тертці і посипати ним капусту, подрібнити арахіс і також додати до капусти. В окремому посуді з'єднують три яйця, вершки, також за смаком приправляють цю масу сіллю і перцем, після чого збивають віночком.
Залишається тільки спекти смачну запіканку. Потрібно змастити форму і викласти на неї суцвіття цвітної капусти і брокколі, потім приправити перцем, після чого капусту заливають вершками, збитими з яйцем, посипають сиром і відправляють в духовку на 25 хвилин. Температура запікання має становити 180°.
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
Жири необхідні організму, але не всі вони однаково корисні. Дієтолог доктор Бартек Кульчинський застерігає: деякі жирні продукти можуть підвищувати ризик діабету, серцево-судинних хвороб, ожиріння та навіть раку, передають Патріоти України. До найшкідл...