Дуже смачні і хрусткі трубочки з різноманітною начинкою відмінно підходять для простого десерту і для святкового столу, передають Патріоти України.
Яйця збиваємо з сіллю і цукром, ваніліном. Збивати потрібно на великій швидкості міксера до пишної маси. Процес повинен займати не менше 5 хвилин.
Вершкове масло розтоплюємо і охолоджуємо, вливаємо в яєчну масу, збиваємо ще близько 1 хвилини. Всипаємо просіяне борошно, перемішуємо до повної однорідності. Сковорідку нагріваємо і виливаємо столову ложку тіста, розподіляємо по дну.
Смажимо з двох сторін до рум’яності, щоб вафлі добре просушилися, але залишалися м’якими.
Звертаємо млинець в трубочку в гарячому вигляді, тому що охололу, неможливо буде згорнути.
Коли трубочки охолонуть, заповнюємо згущеним молоком і шматочками горіхів.
Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...
Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...