Вафлі зі згущеним молоком на сковорідці! Хрусткі трубочки без вафельниці і духовки

Дуже смачні і хрусткі трубочки з різноманітною начинкою відмінно підходять для простого десерту і для святкового столу, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор і масло вершкове по 120 г;
  • яйця, 3 шт;
  • ванілін;
  • борошно, 150 г;
  • сіль дрібка;
  • згущене молоко варене, 250 г;
  • горіхи будь-які за смаком.

Процес приготування вафельних трубочок

Яйця збиваємо з сіллю і цукром, ваніліном. Збивати потрібно на великій швидкості міксера до пишної маси. Процес повинен займати не менше 5 хвилин.

Вершкове масло розтоплюємо і охолоджуємо, вливаємо в яєчну масу, збиваємо ще близько 1 хвилини. Всипаємо просіяне борошно, перемішуємо до повної однорідності. Сковорідку нагріваємо і виливаємо столову ложку тіста, розподіляємо по дну.

Смажимо з двох сторін до рум’яності, щоб вафлі добре просушилися, але залишалися м’якими.

Звертаємо млинець в трубочку в гарячому вигляді, тому що охололу, неможливо буде згорнути.

Коли трубочки охолонуть, заповнюємо згущеним молоком і шматочками горіхів.

А ви це знали? О котрій треба вечеряти взимку? Наукова відповідь

вівторок, 2 грудень 2025, 23:10

Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...

Не будуть злипатися: Ось у якій воді, скільки і як правильно варити спагеті

вівторок, 2 грудень 2025, 12:45

Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...