Проста домашня випічка - сирні конвертики. Вони відмінно підійдуть
замість печива до чаю. Виходять ніжні і апетитні. Тісто для випічки
будемо використовувати сирне. Таке тісто виходить більш ніжним і м'яким.
І готові вироби довго залишаються м'якими, ніби щойно приготовані,
інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
пшеничне борошно-400 гр
сир — 150 гр
курячі яйця — 2 шт
рослинна олія — 70 мл
цукор — 100 гр
ванілін, кориця
щіпка солі
розпушувач — 1 ч. л.
яблуко
Приготування:
У чашку кладемо сир, додаємо яйця, сіль, цукор і ванілін. Все перетираємо виделкою.
У масу вливаємо рослинну олію і перемішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо в рідку масу, замішуємо тісто.
Кладемо її в пакет і залишаємо на кілька хвилин.
Яблука очищаємо від кісточок і нарізаємо тонкими часточками.
Тісто
розкочуємо в тонкий круглий пласт і нарізаємо трикутничками. у кожному
робимо по 3 надрізи. На широку частину трикутника кладемо яблуко і
присипаємо корицею. Беремо за куточок і загортаємо яблуко. Точно також
формуємо всі конвертики.
Перекладаємо їх на деко, застелене
пергаментним папером. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 200
градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, а потім охолоджуємо,
присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...