Вам точно сподобається! Сирні конвертики з яблуками - дуже простий і смачний рецепт

Проста домашня випічка - сирні конвертики. Вони відмінно підійдуть замість печива до чаю. Виходять ніжні і апетитні. Тісто для випічки будемо використовувати сирне. Таке тісто виходить більш ніжним і м'яким. І готові вироби довго залишаються м'якими, ніби щойно приготовані, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно-400 гр
  • сир — 150 гр
  • курячі яйця — 2 шт
  • рослинна олія — 70 мл
  • цукор — 100 гр
  • ванілін, кориця
  • щіпка солі
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • яблуко

Приготування:

  1. У чашку кладемо сир, додаємо яйця, сіль, цукор і ванілін. Все перетираємо виделкою.
  2. У масу вливаємо рослинну олію і перемішуємо.
  3. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо в рідку масу, замішуємо тісто.
  4. Кладемо її в пакет і залишаємо на кілька хвилин.
  5. Яблука очищаємо від кісточок і нарізаємо тонкими часточками.
  6. Тісто розкочуємо в тонкий круглий пласт і нарізаємо трикутничками. у кожному робимо по 3 надрізи. На широку частину трикутника кладемо яблуко і присипаємо корицею. Беремо за куточок і загортаємо яблуко. Точно також формуємо всі конвертики.
  7. Перекладаємо їх на деко, застелене пергаментним папером. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, а потім охолоджуємо, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Смачного!

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...