Вам точно сподобається! Сирні конвертики з яблуками - дуже простий і смачний рецепт

Проста домашня випічка - сирні конвертики. Вони відмінно підійдуть замість печива до чаю. Виходять ніжні і апетитні. Тісто для випічки будемо використовувати сирне. Таке тісто виходить більш ніжним і м'яким. І готові вироби довго залишаються м'якими, ніби щойно приготовані, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно-400 гр
  • сир — 150 гр
  • курячі яйця — 2 шт
  • рослинна олія — 70 мл
  • цукор — 100 гр
  • ванілін, кориця
  • щіпка солі
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • яблуко

Приготування:

  1. У чашку кладемо сир, додаємо яйця, сіль, цукор і ванілін. Все перетираємо виделкою.
  2. У масу вливаємо рослинну олію і перемішуємо.
  3. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо в рідку масу, замішуємо тісто.
  4. Кладемо її в пакет і залишаємо на кілька хвилин.
  5. Яблука очищаємо від кісточок і нарізаємо тонкими часточками.
  6. Тісто розкочуємо в тонкий круглий пласт і нарізаємо трикутничками. у кожному робимо по 3 надрізи. На широку частину трикутника кладемо яблуко і присипаємо корицею. Беремо за куточок і загортаємо яблуко. Точно також формуємо всі конвертики.
  7. Перекладаємо їх на деко, застелене пергаментним папером. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, а потім охолоджуємо, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Смачного!

Є секрет! Як прати чорні речі, щоб вони не втрачали свій колір

субота, 12 квітень 2025, 23:10

Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насичено...

А ви це знали? ТОП-5 овочів, які повторно нагрівати не можна

субота, 12 квітень 2025, 17:15

Більшість людей намагаються готувати їжу із запасом на кілька днів. У плані економії часу такий підхід можна назвати раціональним. Однак кожен повинен розуміти, що є овочі, які не варто нагрівати. Потрібно пам’ятати цю особливість, готуючи впрок, перед...