Варення з обліпихи надзвичайно смачне і корисне. Щоб його приготувати вам не потрібно днями стояти на кухні, достатньо кількох годин, зазначають Патріоти України.
Рецепт варення з обліпихи
Час: 4 – 5 годин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Залийте ягоди шипшини 1 літром води та кип'ятіть протягом 5 хвилин. Залишіть її настоюватися близько 2 – 3 годин. Далі шипшину слід процідити.
Перелийте відвар шипшини у каструлю та відправте на вогонь. Додайте цукру і знову доведіть до кипіння.
Варіть сироп 20 хвилин.
Обліпиху подрібніть у блендері та ретельно перетріть через сито.
Горішки обсмажте на сухій сковорідці та подрібніть.
З'єднайте пюре обліпихи з сиропом шипшини та волоськими горіхами.
Готуйте варення на слабкому вогні протягом 20 – 30 хвилин.
Заздалегідь простерилізуйте банки для варення та розлийте його в них. Закрийте кришками та зберігайте в темному і прохолодному місці. Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...