Ванільні сирники з ніжною молочною підливою - рецепт корисного десерту на сніданок для всієї родини

Звичні всім сирники можна зробити ще ніжнішими та апетитнішими, якщо приготувати спеціальний молочний соус. Сирники з особливою підливою подають у дитячому садку, але в домашніх умовах її можна зробити ще смачнішою. Таку страву на сніданок оцінять і діти, і дорослі, передають Патріоти України.

Спочатку готуємо самі сирники. У глибокій мисці з'єднуємо два курячі яйця, три великі ложки звичайного і одну столову ложку ванільного цукру. Сирники з ванільним присмаком вийдуть значно смачнішими.

Беремо півкіло сиру середньої жирності та перемішуємо його з рештою інгредієнтів. На цю пропорцію достатньо буде взяти 130 грамів пшеничного просіяного борошна. Якщо ви не хочете додавати багато борошна, в тісто для сирників краще тоді класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ніжними та пишними.

Ліпимо сирники, паніруємо їх у борошні і смажимо до готовності на сковороді. Для панірування можна використовувати також вівсяні пластівці, кунжут, насіння.Щоб приготувати молочний соус, яким поливатимемо сирники, потрібно взяти 200 мл молока і довести його до кипіння. Потім в окремій склянці змішуємо три столові ложки теплої води та дві чайні ложки борошна. Вводимо "загусник" у молоко, яке залишається на плиті, помішуємо і додаємо три столові ложки цукру. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідності та вимикаємо плиту. Коли підлива для сирників охолоне, можна додати до неї пару ложок жирної сметани, але можна і не додавати.

Чи дійсно мед стає отрутою при додаванні його у кип’яток?

п’ятниця, 29 вересень 2023, 16:14

Існує думка, що мед розчинений у гарячому напої, знищує всі його корисні властивості, ба більше робить напій шкідливим, передають Патріоти України. Давайте розбиратися. Склад цукрів швидше за все не зміниться. Вміст вітамінів і мінералів в меді невелик...

Ці продукти не можна розігрівати - лікарі попередили про небезпечні наслідки для здоров’я

п’ятниця, 29 вересень 2023, 15:30

Ми всі звикли повторно розігрівати їжу - так дуже зручно і швидко. Але лікарі рекомендують обережно ставитися до цього, адже повторний підігрів супу чи каші в мікрохвильовці може стати небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. За словами до...