Звичні всім сирники можна зробити ще ніжнішими та апетитнішими, якщо приготувати спеціальний молочний соус. Сирники з особливою підливою подають у дитячому садку, але в домашніх умовах її можна зробити ще смачнішою. Таку страву на сніданок оцінять і діти, і дорослі, передають Патріоти України.
Спочатку готуємо самі сирники. У глибокій мисці з'єднуємо два курячі яйця, три великі ложки звичайного і одну столову ложку ванільного цукру. Сирники з ванільним присмаком вийдуть значно смачнішими.
Беремо півкіло сиру середньої жирності та перемішуємо його з рештою інгредієнтів. На цю пропорцію достатньо буде взяти 130 грамів пшеничного просіяного борошна. Якщо ви не хочете додавати багато борошна, в тісто для сирників краще тоді класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ніжними та пишними.
Ліпимо сирники, паніруємо їх у борошні і смажимо до готовності на сковороді. Для панірування можна використовувати також вівсяні пластівці, кунжут, насіння.Щоб приготувати молочний соус, яким поливатимемо сирники, потрібно взяти 200 мл молока і довести його до кипіння. Потім в окремій склянці змішуємо три столові ложки теплої води та дві чайні ложки борошна. Вводимо "загусник" у молоко, яке залишається на плиті, помішуємо і додаємо три столові ложки цукру. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідності та вимикаємо плиту. Коли підлива для сирників охолоне, можна додати до неї пару ложок жирної сметани, але можна і не додавати.
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...