Звичні всім сирники можна зробити ще ніжнішими та апетитнішими, якщо приготувати спеціальний молочний соус. Сирники з особливою підливою подають у дитячому садку, але в домашніх умовах її можна зробити ще смачнішою. Таку страву на сніданок оцінять і діти, і дорослі, передають Патріоти України.
Спочатку готуємо самі сирники. У глибокій мисці з'єднуємо два курячі яйця, три великі ложки звичайного і одну столову ложку ванільного цукру. Сирники з ванільним присмаком вийдуть значно смачнішими.
Беремо півкіло сиру середньої жирності та перемішуємо його з рештою інгредієнтів. На цю пропорцію достатньо буде взяти 130 грамів пшеничного просіяного борошна. Якщо ви не хочете додавати багато борошна, в тісто для сирників краще тоді класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ніжними та пишними.
Ліпимо сирники, паніруємо їх у борошні і смажимо до готовності на сковороді. Для панірування можна використовувати також вівсяні пластівці, кунжут, насіння.Щоб приготувати молочний соус, яким поливатимемо сирники, потрібно взяти 200 мл молока і довести його до кипіння. Потім в окремій склянці змішуємо три столові ложки теплої води та дві чайні ложки борошна. Вводимо "загусник" у молоко, яке залишається на плиті, помішуємо і додаємо три столові ложки цукру. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідності та вимикаємо плиту. Коли підлива для сирників охолоне, можна додати до неї пару ложок жирної сметани, але можна і не додавати.
Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...
Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...