Це варення готується в 1 прийом з різного виду ягід: ніякого тривалого варіння, всі вітаміни і корисні речовини збережуться! Переконайтеся самі і поділіться рецептом з подругами, пише Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Продукти:
Як приготувати варення:
Стиглі ягоди переберіть і промийте, у вишень видалити кісточки. Засипте цукром і залишити на ніч у холодильнику.
Вранці каструлю з ягодами поставте на невеликий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Після закипання додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.
Розлийте варення гарячим в стерилізовані банки і закрийте. Найзручніше використовуйте банки об'ємом 250 мл з кришками. Поки варення булькає, кришки кип'ятимо, а банки стерилізуємо в мікрохвильовці.
Закриті банки з варенням переверніть верх дном і укутайте на кілька годин до охолодження. Все, наше «швидке» варення готове!
Приблизний вихід готового продукту залежить від ягід: малини, полуниці, смородини — 1 л, з вишні — 1,6 л (за рахунок великої кількості соку). Перевірено: таке варення прекрасно зберігається в умовах міської квартири поза холодильника, не кисне і не вибухає.
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...