Дуже крутий рецепт! Варення-п'ятихвилинка з будь-яких ягід - і всі вітаміни на місці

Це варення готується в 1 прийом з різного виду ягід: ніякого тривалого варіння, всі вітаміни і корисні речовини збережуться! Переконайтеся самі і поділіться рецептом з подругами, пише Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Продукти:

  • Ягоди (малина, смородина, полуниця, вишня)- 1 кг
  • Цукор — 1 кг
  • Лимонний сік — 4 ст. ложки (до вишні додавати не потрібно)

Як приготувати варення:

Стиглі ягоди переберіть і промийте, у вишень видалити кісточки. Засипте цукром і залишити на ніч у холодильнику.

Вранці каструлю з ягодами поставте на невеликий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Після закипання додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.

Розлийте варення гарячим в стерилізовані банки і закрийте. Найзручніше використовуйте банки об'ємом 250 мл з кришками. Поки варення булькає, кришки кип'ятимо, а банки стерилізуємо в мікрохвильовці.

Закриті банки з варенням переверніть верх дном і укутайте на кілька годин до охолодження. Все, наше «швидке» варення готове!

Приблизний вихід готового продукту залежить від ягід: малини, полуниці, смородини — 1 л, з вишні — 1,6 л (за рахунок великої кількості соку). Перевірено: таке варення прекрасно зберігається в умовах міської квартири поза холодильника, не кисне і не вибухає.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...