
Це варення готується в 1 прийом з різного виду ягід: ніякого тривалого варіння, всі вітаміни і корисні речовини збережуться! Переконайтеся самі і поділіться рецептом з подругами, пише Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Продукти:
Як приготувати варення:
Стиглі ягоди переберіть і промийте, у вишень видалити кісточки. Засипте цукром і залишити на ніч у холодильнику.
Вранці каструлю з ягодами поставте на невеликий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Після закипання додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.
Розлийте варення гарячим в стерилізовані банки і закрийте. Найзручніше використовуйте банки об'ємом 250 мл з кришками. Поки варення булькає, кришки кип'ятимо, а банки стерилізуємо в мікрохвильовці.
Закриті банки з варенням переверніть верх дном і укутайте на кілька годин до охолодження. Все, наше «швидке» варення готове!
Приблизний вихід готового продукту залежить від ягід: малини, полуниці, смородини — 1 л, з вишні — 1,6 л (за рахунок великої кількості соку). Перевірено: таке варення прекрасно зберігається в умовах міської квартири поза холодильника, не кисне і не вибухає.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...