Новорічне меню - важлива частина свята, особливо враховуючи те, що символ прийдешнього року - Чорний Водяний Тигр - досить вибагливий в гастрономічному сенсі. Патріоти України радять вам обов'язково прикрасити стіл салатом із м'ясом курки.
Курячу грудку нарізати соломкою або невеликими кубиками, так само вчинити з огірками. Сир і моркву натерти на крупній тертці. З'єднати всі інгредієнти в одній ємності, додати кукурудзу, попередньо слив з неї сік. Полити майонезом, посолити, поперчити і перемішати. Можна, подаючи на стіл, прикрасити петрушкою.
Печериці і цибулю дрібно нашаткувати, викласти на розігріту сковороду і обсмажити до готовності. Курячу грудку і огірки дрібно нарізати, яйця, зварені круто, натерти на тертці. Викласти інгредієнти шарами: курка, огірки, гриби з цибулею, яйця. Шари між собою обов'язково змащувати майонезом. Залишити в холодильнику на 1 годину, а потім подавати на стіл.
Цибулю нарізати півкільцями, залити 50 мл оцту і залишити маринуватися. Курячу грудку нарізати шматочками, викласти першим шаром в ємність і змастити майонезом. Зверху викласти ріпчасту цибулю, потім - гриби і знову змастити майонезом. Яйця натерти на тертці і додати в салат. Змастити майонезом і викласти дрібно нарізану моркву по-корейськи. В кінці посипати тертим сиром.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...