Новорічне меню - важлива частина свята, особливо враховуючи те, що символ прийдешнього року - Чорний Водяний Тигр - досить вибагливий в гастрономічному сенсі. Патріоти України радять вам обов'язково прикрасити стіл салатом із м'ясом курки.
Курячу грудку нарізати соломкою або невеликими кубиками, так само вчинити з огірками. Сир і моркву натерти на крупній тертці. З'єднати всі інгредієнти в одній ємності, додати кукурудзу, попередньо слив з неї сік. Полити майонезом, посолити, поперчити і перемішати. Можна, подаючи на стіл, прикрасити петрушкою.
Печериці і цибулю дрібно нашаткувати, викласти на розігріту сковороду і обсмажити до готовності. Курячу грудку і огірки дрібно нарізати, яйця, зварені круто, натерти на тертці. Викласти інгредієнти шарами: курка, огірки, гриби з цибулею, яйця. Шари між собою обов'язково змащувати майонезом. Залишити в холодильнику на 1 годину, а потім подавати на стіл.
Цибулю нарізати півкільцями, залити 50 мл оцту і залишити маринуватися. Курячу грудку нарізати шматочками, викласти першим шаром в ємність і змастити майонезом. Зверху викласти ріпчасту цибулю, потім - гриби і знову змастити майонезом. Яйця натерти на тертці і додати в салат. Змастити майонезом і викласти дрібно нарізану моркву по-корейськи. В кінці посипати тертим сиром.
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.