Варіанти святкової страви, які будуть готові за 20 хвилин: Три рецепти смачних салатів із копченою куркою

Новорічне меню - важлива частина свята, особливо враховуючи те, що символ прийдешнього року - Чорний Водяний Тигр - досить вибагливий в гастрономічному сенсі. Патріоти України радять вам обов'язково прикрасити стіл салатом із м'ясом курки.

Салат з копченою куркою і кукурудзою

  • Грудка куряча копчена - 200 г
  • Кукурудза консервована - 1 банка (325 г)
  • Сир твердий - 150 г
  • Огірки - 2 шт. (150 г)
  • Морква - 1 шт.
  • Майонез - 100 г (за смаком)
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Курячу грудку нарізати соломкою або невеликими кубиками, так само вчинити з огірками. Сир і моркву натерти на крупній тертці. З'єднати всі інгредієнти в одній ємності, додати кукурудзу, попередньо слив з неї сік. Полити майонезом, посолити, поперчити і перемішати. Можна, подаючи на стіл, прикрасити петрушкою.

Копчена курка - салат з грибами

  • Курка копчена - 100 г
  • Гриби печериці - 75 г
  • Огірок свіжий - 75 г
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
  • Майонез - 120 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Печериці і цибулю дрібно нашаткувати, викласти на розігріту сковороду і обсмажити до готовності. Курячу грудку і огірки дрібно нарізати, яйця, зварені круто, натерти на тертці. Викласти інгредієнти шарами: курка, огірки, гриби з цибулею, яйця. Шари між собою обов'язково змащувати майонезом. Залишити в холодильнику на 1 годину, а потім подавати на стіл.

Салат з копченої курки і корейської моркви

  • Куряча грудка відварна - 250 г
  • Морква по-корейськи - 250 г
  • Печериці консервовані - 350 г
  • Сир - 150 г
  • Яйця відварні - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Оцет 9% - 50 мл
  • Майонез - 350 г

Цибулю нарізати півкільцями, залити 50 мл оцту і залишити маринуватися. Курячу грудку нарізати шматочками, викласти першим шаром в ємність і змастити майонезом. Зверху викласти ріпчасту цибулю, потім - гриби і знову змастити майонезом. Яйця натерти на тертці і додати в салат. Змастити майонезом і викласти дрібно нарізану моркву по-корейськи. В кінці посипати тертим сиром.

Джерело: УНІАН

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...