Варто тільки знати "правильний" рецепт! Ледача піца - не тільки смачно, але й швидко

Без жодних сумнівів, ви й уявити не могли, що піцу за хвилин 20-30 приготувати можливо! Варто тільки знати правильний рецепт, зазначають Патріоти України.

Що знадобиться?

  • 250 г твердого сиру;
  • 60 г вершкового масла;
  • чверть ч. л. солі;
  • 250 г кефіру;
  • 180 г “Мисливських” ковбасок;
  • 300 г борошна + розпушувач.
  • Як приготувати?

Просіюємо борошно і змішуємо його із розпушувачем. Додаємо розтоплене вершкове масло і перетираємо усе до стану крихти. Після додаємо тертий твердий сир і нарізані ковбаски. Доливаємо кефір кімнатної температури.

Ділимо тісто на дві частини. Кожну розминаємо у корж товщиною 2 см. Випікаємо піци при температурі 200 градусів 20 хвилин. Готово! Часто готуєте піцу вдома?

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

Господиням на замітку! Як правильно варити горох і що додати у воду, щоб він швидко розварився і був м'яким

неділя, 23 листопад 2025, 18:45

Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...