Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу. Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки, передають Патріоти України.
Чи може огірок, що побілів, зашкодити вашому організму?
Чому біліють огірки
Причин на те кілька, і найчастіше це відбувається через те, що овочі не були вимиті перед закладкою в банку або після консервації потрапило повітря. Також однією з причин може бути недотримання умов зберігання, помилка у додаванні консервантів та використання салатних сортів огірків.
Чи можна їсти
Якщо йдеться про солоні огірки, при консервуванні яких оцет не використовується, то огірки, що побіліли, – цілком нормальне явище. Їх вживання не шкодить травленню і не завдасть шкоди здоров’ю, але краще змити цей наліт перед вживанням.
Шарлотка – страва, яку люблять і діти, і дорослі. Звісно, цю випічку важко назвати дієтичною. Однак вона неймовірно апетитна. Тому від страви не відмовляються навіть ті люди, які не дуже полюбляють солоденьке, передають Патріоти України. Приготування я...
Заморожування ягід вирішує багато проблем – цукру потрібно не так багато, метушня із закатками теж відпадає. Головне, щоб місця у морозилці вистачило. Однак сипати все поспіль у пакети без розбору не варто. Деякі ягоди без знань краще не заморожувати, ...